The Kid Laroi: în copilăria complicată a vedetei australiene

De la a fost dat afară din comisia pentru locuințe înconjurat de „capete de metanfetamina” până la miliarde de vizualizări, The Kid Laroi a avut o plimbare destul de mare.

Este greu de crezut că în urmă cu doar trei ani, superstarul rap global The Kid Laroi a locuit într-o clădire a comisiei de locuințe din mijlocul vestului Sydney, înconjurat de droguri și violență.

Cântăreața în vârstă de 18 ani, care se află în prezent într-un turneu sold-out în Australia în această lună, vine de la începuturi umile și a obținut succes prin dăruire și talent.

Laroi, pe numele real Charlton Howard, s-a născut și a crescut în suburbia de vest a Redfern din Sydney de mama și unchiul său, care au fost uciși în 2015. Laroi a locuit mai târziu în orașul minier Broken Hill din regiunea NSW de la vârsta de șapte ani. cu mama, fratele și bunicii lui.

După o scurtă perioadă în Adelaide, unde a urmat o școală privată Sacred Heart College, s-a întors la Sydney în 2017. Acolo a început să rapeze la vârsta de 12 ani și a atras atenția producătorului Khaled Rohaim din Sydney.

Dar nu a fost întotdeauna o călătorie lină. În timp ce urmau o bursă la Australian Performing Arts Grammar School din Sydney, Howard și mama lui au fost evacuați din casa lor după plângeri legate de zgomot și trafic.

Și-a petrecut următorii doi ani navigând pe canapea cu mama sa, în timp ce urmărea necruțător o carieră în muzică.

În 2015, în timp ce locuia în Adelaide, Howard (în rolul lui Charlton) începea să-și facă un nume alături de DJ Ladykiller într-un duo pe care l-au numit Dream Team.

Într-un interviu pentru Spotify, Howard a vorbit despre viața sa de adolescent care trăia într-o casă dărăpănată în apropierea consumului de droguri.

„S-a ajuns la un punct în care nu aveam unde să mergem. Am fost ca, să stam pe canapeaua mamei mele și să faci așa ceva. Și [a man] gătea literalmente metanfetamina chiar lângă noi. T ** a devenit foarte agitat”, a spus el.

„Când ești dat afară din locuințe sociale, e ca și cum ai fi dat de dracu. Pentru că, de exemplu, locuințele sociale sunt ultima soluție. Deci, după aceea, este de genul „Ce dracu’? Unde merg de aici?’

„M-am dus pe mine și pe fratele meu mai mic la Los Angeles. Și avem o casă mică și rahat.

În 2019, datorită susținerii defunctei simboluri rap Juice Wrld, The Kid Laroi a pătruns pe scena muzicală internațională, câștigând două ARIA, cinci Billboard Music Awards, un iHeartRadio Music Award și nominalizări pentru două premii Grammy și trei MTV. Premii pentru muzică video.

Directorul Școlii Sacred Heart din Broken Hill, Steve Byrne, a spus că talentul lui Laroi a fost evident când s-a înscris.

„A făcut parte din discuție când s-a înscris, faptul că avea acest talent special care a fost identificat”, a spus domnul Byrne.

„Cu siguranță a fost foarte creativ și talentat în muzică când a fost aici.

„Oamenii înțeleg mai bine acum, privind în urmă, cât de talentat era”.

Regizorul a spus că localnicii au fost încântați să audă de întoarcerea lui la țară în turneul său din 2022.

„Elevii sunt cu toții foarte încântați că el este aici. Acesta este un alt produs grozav de la Broken Hill”, a spus domnul Byrne.

“Există mult sprijin aici pentru el… ce talent grozav.”

Laroi s-a întors la Sydney în 2017 cu o bursă pentru artele spectacolului, dar a renunțat la mijlocul anului 9 pentru a-și urma visul showbiz-ului.

„Pot să vă asigur că pentru un elev de clasa a 9-a să fie atât de dedicat destinului său este extraordinar”, a spus domnul Byrne.

Howard, care acum își are sediul în SUA, a apărut în Sunrise în timpul turneului său din Australia și a vorbit despre cum rămâne pe pământ și încearcă să-și cheltuiască banii cu înțelepciune. După începuturi umile, se pare că tânărul de 18 ani nu a lăsat succesul să-l deformeze.

„Cineva m-a întrebat astăzi… „acum că ești bogat, unde îți sunt toate bijuteriile?””, a spus cântăreața născută în Sydney. „Am spus că încerc să rămân bogat”.

În timp ce un stil de viață bogat și celebru poate duce în rătăcire atât de multe alte vedete tinere, Laroi a spus că mama lui i-a insuflat obiceiuri bune de salvare și l-a ajutat mereu să-și țină picioarele pe pământ.

„(Mamei) nu-i place să cheltuiesc bani”, a împărtășit el, „dar îmi spune să mă tratez singur pentru că sunt întotdeauna super frivol… sunt un tightwad”.

El a recunoscut că i s-a părut dificil să vorbească în public, preferând să se exprime prin muzică.

„Scrisul pentru mine a fost întotdeauna o ieșire”, a spus el. „După cum probabil vezi, nu sunt cel mai bun la vorbit. Am multă anxietate… sunt prost la comunicare.

„Muzica este un loc în care pot vorbi despre lucruri despre care nu mă simt confortabil să vorbesc cu voce tare.”

Este un punct pe care l-a dovedit când a fost întrebat despre iubita lui, vedeta TikTok Katarina Deme, 18 ani. Și-a păstrat răspunsul scurt și dulce: „Ea este cea mai bună”.

Deme este subiectul și apare în videoclipul celui mai recent single al lui Laroi mii de mile.

„Nu știam dacă sunt gata să fiu într-o relație”, a spus el. „Mi-am dorit să fiu muzician și sunt multe lucruri care vin cu asta. Dar, vreau să spun, m-am răzgândit.

Următorul spectacol al lui Laroi este Rod Laver Arena din Melbourne pe 4 iunie, înaintea ultimului său spectacol sold-out pe 7 iunie la Brisbane.

Citiți subiecte conexe:Sydney

.

Add Comment