Starul supranatural Misha Collins își clarifică comentariile despre sexualitate

Supranatural Starul Misha Collins a clarificat comentariile care păreau să sugereze că era bisexual.

Actorul, care l-a interpretat pe îngerul Castiel în serialul CW, a postat mai multe tweet-uri pentru a clarifica rapoartele despre comentariile pe care le-a făcut pentru Creation Entertainment. Supranatural Congresul Oficial.

Părea că a ieșit bisexual pe scenă, dar Collins acum clarifică: „Vreau să-mi cer scuze profund pentru că am vorbit rău în acest weekend. La o convenție a fanilor din New Jersey, când vorbeam cu publicul, am spus că sunt „cele trei” lucruri: un introvertit, un extrovertit și un bisexual.

Gary GershoffGetty Images

„Intenția mea incomodă nu a fost să discut despre sexualitatea mea, dar m-am bătut prost și mi-am dat seama că sunt percepută ca bisexuală”.

Actorul a adăugat că a considerat că este important să „corecteze înregistrarea” pentru a nu „coopta în mod fals luptele comunității LGBTQIA+”.

„Cred și sprijin pe deplin că trebuie să consfințim dreptul omului de a ne exprima identitățile în mod onest și de a fi liberi să iubim deschis pe oricine alegem”, a scris el pe Twitter.

“Îmi pare profund rău pentru stângăcia limbajului meu. Vreau să fiu un aliat mai bun și mă doare stomacul că aș fi putut face orice ca să o înrăutățesc. Încerc să învăț, încerc să fac mai bine și voi continua să ascult. Multumesc si imi pare rau.

Acest conținut este importat de pe Twitter. Este posibil să puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor.

După cum am menționat, actorul părea a fi bisexual în timp ce vorbea cu Creation Entertainment. Supranatural Convenție oficială la Secaucus, New Jersey, sâmbătă, 23 aprilie.

Conform un videoclip distribuit pe Twitter de către un fan, Collins a interogat publicul, întrebând dacă se consideră introvertiți, extrovertiți și bisexuali, fanii atacându-i pe cei din urmă.

Castiel supranatural fără speranță

Katie YuCW

Legate de: SupranaturalJensen Ackles promite un răspuns la o mare întrebare despre spin-off Soții Winchester

— Sunt toţi trei, a adăugat simplu Collins, făcându-şi mâna.

„Vedeți, ar fi fost ciudat dacă aș spune doar: „La ridicarea mâinii, câți bisexuali sunt în public?”

„Dar eu prefer să o fac sub forma unui chestionar și asta este perfect acceptabil”.

new york, new york 04 noiembrie actorul și autoarea misha collins vizitează o serie pentru a discuta despre carte

Gary GershoffGetty Images

Legate de: Supranaturalde Jensen Ackles a strecurat ouă de Paște în cadru de mers reîntâlnire cu Jared Padalecki

Luna trecută, actorul a împărtășit știri când a dezvăluit că a fost ales pentru un viitor Batman serie de continuare.

Collins îl va juca pe ticălosul clasic al lui Batman, Harvey Dent, alias Two-Face Cavalerii din Gothamun serial plasat în Gotham după uciderea lui Bruce Wayne. Spectacolul se va concentra pe fiul adoptiv al lui Wayne (Oscar Morgan), în timp ce el face echipă cu copiii dușmanilor lui Batman, după ce toți sunt încadrați pentru moartea lui.

cel Supranatural Vedeta și-a anunțat implicarea în proiect postând pe Instagram o fotografie cu o figurină de acțiune a lui Dent și glumând că versiunea sa a personajului „ar putea purta un trenci bej peste costumul gri”, la fel ca Castiel.

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment