Starul MasterChef Julie Goodwin deschide în jurul anului 2020 spitalizări pentru tratament de sănătate mintală

Pictograma MasterChef a spus despre modul în care alți pacienți pe care i-a întâlnit în timp ce primeau tratament de sănătate mintală au inspirat-o într-un nou interviu sincer cu news.com.au.

Revenită legenda MasterChef, Julie Goodwin, a fost lăudată pentru candoarea ei în jurul bătăliei cu sănătatea mintală din ultimii ani.

Câștigătoarea primului sezon și mama celor trei copii au șocat fanii când ea a dispărut brusc din emisiunea ei de radio în 2020, dezvăluind ulterior că a mers să caute tratament la o secție de sănătate mintală în mijlocul unui atac paralizant de anxietate și depresie.

Săptămâna trecută, vedeta a fost din nou aplaudată pentru onestitatea ei crudă, în timp ce a detaliat cum și-a „pierdut bucuria” înainte de a primi apelul să se alăture sezonului Fans and Favorites, într-un moment emoționant în televiziunea mainstream.

Vorbeste cu news.com.auJulie a dezvăluit cu fanii și ascultătorii săi că alți pacienți pe care i-a întâlnit în timpul tratamentului au fost cei care au inspirat-o pentru a aduce conversații sincere despre sănătatea mintală în prim-plan.

Reamintindu-și când a scris pentru prima dată un mesaj abonaților în care discuta despre „criza” ei, Julie a spus: „La spitalul în care mă aflam când am postat acea declarație, am fost cu adevărat uimit de nivelul de rușine resimțit de alți pacienți din spital, mai degrabă decât să fiu. Acolo.

„Vinovația lor acolo… Și am simțit-o și eu, dar mi-a trebuit să mă uit la acești oameni ca să mă gândesc „De ce ți-ar fi rușine să fii aici?”, a spus ea.

„În loc să mergi la dezintoxicare pentru șold sau genunchi, ai fost la dezintoxicare pentru creier”, a continuat Julie.

„Voiam doar să vorbesc despre asta, astfel încât unii dintre acești tipi să nu se simtă atât de vinovați și atât de rușinați. Este doar condiția umană. Lucrurile merg prost cu noi, uneori sunt lucruri care sunt în neregulă cu corpul nostru și alteori sunt lucruri. în creierul nostru.

Recunoscând că s-a simțit „puțin inconfortabil”, îndemnându-i pe ceilalți să „reprindă” în discursul ei pasionat de joi seară, Julie a spus că pentru cei care ar putea avea dificultăți, simplul act de a cere ajutor poate schimba vieți.

„Ceea ce pot spune din experiența mea este că m-am gândit că dacă nu aș face ceva, nu s-ar face bine. M-am gândit că dacă opresc una dintre aceste plăci care se învârtesc pe care le aveam pe cap, totul se va prăbuși. Chestia este că încerca să învârtească toate acele plăci care făceau totul să se destrame.

„Tot ce am avut de spus a fost „Am nevoie de o mână de ajutor”… Și nu am spus-o niciodată pentru că îmi era teamă că voi părea slab sau incompetent”.

Ea a adăugat: Toată această idee de „Ești atât de uimitor că nu știu cum faci totul” nu ar trebui să fie o insignă de onoare. Acesta ar trebui să fie un avertisment.

Goodwin, care a adunat fani după un prim bucătar nervos în primul episod din acest sezon, a plâns după ce a câștigat joia trecută prima provocare de imunitate.

„Au fost câțiva ani grei și nu știam dacă voi putea să mă întorc în acel mediu”, a spus ea judecătorilor în timp ce și-a primit pinul.

„Experiența mea data trecută a fost că am căzut iar și iar și cred că am ajuns până la capăt, pentru că de fiecare dată când cădeam m-am ridicat din nou.

„Apelul telefonic pentru a veni aici a fost… era universul care spunea: „E timpul să te trezești”, a adăugat ea.

Vorbind pentru news.com.au, Julie a mărturisit că procesul de „recuperare” a luat de lucru, dar munca este cea care face adaptarea mai ușoară.

„Chiar dacă am vrut să funcționeze instantaneu, nu funcționează”, a spus ea.

„A fost nevoie de mult timp, de peste doi ani și de mult efort concentrat pentru a începe să devină mai bun. La începutul acestui lucru, când nu există energie și nu există capacitate pentru nimic, trebuie doar să faci lucrurile care ți se spune să faci”, a spus el. – explică ea.

Discută despre temerile ei legate de întoarcerea la bucătar gătit după 13 ani, în care acum se freacă cu bucătari profesioniști de la restaurante de lux și începători cu abilități tehnice avansate, Julie a spus că cel mai surprinzător moment a fost că stilul ei de a găti acasă este „suficient” de către judecătorul Jock Zonfrillo în primul episod. .

„Am văzut standardul crescând de la an la an”, a spus Julie, recunoscând că s-a simțit „intimidată” de toți concurenții.

„Printre favoriți se numără oameni care sunt acum veterani ai industriei ospitalității. Oameni care dețin propriile restaurante, care lucrează în domeniul restaurantelor, care își perfecționează abilitățile, își găsesc nișa și devin grozavi. Sincer, habar n-aveam unde mă aflu. aparțineau acestui grup.

Cuvintele de înțelepciune ale lui Jock au adus totuși mângâiere.

„Vreau să-l lași în creier… Nu ești un OG. Ești un câștigător”, a spus el.

„Dar ceea ce ești, mai important, este un clasic. BINE? Iar clasicii nu îmbătrânesc niciodată. Clasicii sunt foarte greu de învins.

Reflectând la sfat, Julie a spus: „Primul bucătar, Jock i-a spus că gătirea clasicilor era OK… Chiar mi-a dat permisiunea să gătesc ceea ce îmi place să fac și ceea ce fac bine.

„Mi-a fost frică să nu trebuiască să aduc tehnici pe care nu le cunoșteam neapărat.

Julie a spus că acum are strategii pentru a face față momentelor de stres crescut – cum ar fi bucătar bucătărie.

„Folosesc mult respirația acum. Dacă simt că inima îmi bate rapid peste mine și capul mi se bate peste mine, mă concentrez asupra respirației pentru a-mi încetini ritmul cardiac și a încetini gândurile și pentru a calma totul.

MasterChef continuă la 7:30 p.m. în această seară pe Ten.

Citiți subiecte conexe:bucătar

.

Add Comment