Spoilers pentru vecini – Hendrix primește un diagnostic devastator

Săptămâna viitoare Vecini În Marea Britanie, căsătoria lui Karl și Susan este pe stânci după cea mai recentă trădare a lui Karl, în timp ce Hendrix primește un diagnostic care îi schimbă viața.

Aceste scene sunt difuzate în Marea Britanie de luni 2 mai și în Australia de marți pe 31 mai.

Hendrix nu este străin de speriatele medicale în ultima vreme. Abia anul trecut a crezut că are cancer testicular, după ce a participat la TestiTime stau la Festivalul de Film Scurt și Slip și doctorul a găsit un nod pe una dintre mingi.

Hendrix a aflat că avea un nodul pe testicul

Doctorul l-a asigurat pe Hendrix că un nodul nu era neapărat un semn de cancer, ci ceva care necesita investigații suplimentare. Cu toate acestea, Hendrix a petrecut săptămâni întregi amânând o vizită la medicul de familie pentru teste suplimentare – deja se convinsese că era pe moarte și asta l-a pus pe calea distrugerii.

Curând se trezește că îi împinge pe Mackenzie (Georgie Stone), Karl (Alan Fletcher) și Susan (Jackie Woodburne) și își pierde interesul pentru studii.

Hendrix îi împinse pe Karl și Susan departe

El a furat 500 de dolari de la Karl (Alan Fletcher) și a participat la o petrecere dezastruoasă cu băutură în care a fost dat afară dintr-un club și a împins-o accidental pe Roxy (Zima Anderson) la pământ, făcând-o să se lovească cu capul.

A fost nevoie de o inimă la inimă cu Kyle Canning (Chris Milligan) pentru ca el să se prezinte în sfârșit la un medic, unde s-a dezvăluit că nodul de pe testicul lui era doar un chist benign și nu avea de ce să se teamă.

Levi îl consolează pe Kyle după diagnosticul de cancer

Levi îl consolează pe Kyle după diagnosticul de cancer

Experiența l-a determinat pe Kyle să fie verificat, unde a descoperit că de fapt avea cancer testicular, o revelație care, în cele din urmă, l-a determinat pe el și pe Roxy să plece pentru o nouă viață în Darwin.

Cu toate acestea, chiar dacă Hendrix a fost bine cu această ocazie, se pare că un alt diagnostic medical este pe cale să-i schimbe viața pentru totdeauna.

Hendrix tușește când Kyle și Roxy părăsesc grătarul.

Hendrix a avut o criză de tuse la grătarul lui Kyle și Roxy

Hendrix gătește cârnații pentru grătar ai lui Kyle și Roxy

În urmă cu câteva săptămâni, când locuitorii din Ramsay Street au găzduit un grătar de rămas bun pentru Kyle și Roxy, una dintre scene a început cu Hendrix tușând zgomotos în timp ce Mackenzie gătea cârnați pe barbie din spatele lui.

Deși nici Hendrix, nici prietena lui nu s-au bătut din ochi, iar Hendrix a presupus probabil că tusea se datora fumului de agățat, se pare că tusea lui nevinovată ascunde ceva mult mai sinistru.

Săptămâna viitoare, Mackenzie este supărată după ce Săptămâna modei Lassiters se transformă într-un dezastru.

Începe bine, iar Mackenzie fură spectacolul la lansarea ginului Leo la podgorie. Cu toate acestea, lucrurile se destramă rapid – prezentarea de modă a lui Amy este perturbată de revelația că Ned și Harlow s-au sărut, iar lucrurile se destramă cu adevărat când poliția sosește devreme pentru a aresta Montana.

În urma evenimentului, Mackenzie este tristă că șansele ei de succes ca model au scăzut. Cu toate acestea, când Hendrix încearcă să-și consoleze iubita, el este întrerupt de o criză de tuse severă.

Este doar o tuse sau ceva mai grav?

Au trecut două luni de când Hendrix s-a grăbit la Erinsborough High pentru a-i salva pe Mackenzie și Zara (Freya Van Dyke), după ce Sadie Rodwell (Emerald Chan) și Aubrey Laing (Etoile Little) au declanșat un incendiu cu intenția de a o încadra pe Zara.

Mackenzie a suferit de inhalare severă de fum și era pe punctul de a leșina, când Hendrix a târât-o prin sistemul de ventilație în siguranță. Hendrix părea să iasă nevătămat, dar în realitate evenimentul l-a lăsat cu o afecțiune pulmonară care până acum a trecut neobservată.

După ce și-a amânat testul de cancer testicular timp de săptămâni, Hendrix este hotărât să nu mai facă aceeași greșeală și este verificat imediat. La început este încrezător, crezând că este doar o răceală, dar nervii încep să se vadă curând.

Când va obține rezultatele, sunt vești proaste – are o afecțiune gravă a plămânilor de la incendiul din Erinsborough High și va avea nevoie de un transplant de plămâni.

Este devastat de vești.

Când vine să le spună lui Karl (Alan Fletcher) și Susan (Jackie Woodburne), îi găsește în mijlocul unei discuții uriașe – în urma descoperirii lui Susan că Montana este insolvabilă și Karl tocmai i-a pierdut.200.000 de dolari. Susan îl dă afară pe Karl din casă și este forțat să se mute cu Paul.

Sunt uimiți când aud vestea și se adună să-l susțină. Va fi suficient pentru a reuni cuplul rival?

Cu puțin peste trei luni până la difuzarea episodului final din Neighbours în Marea Britanie și Australia, scriitorii sunt ocupați să pună tușa finală finalului serialului.

Poveștile finale sunt ținute sub secret, dar știm deja câteva lucruri care îi rezervă lui Mackenzie și Hendrix în lunile următoare.

Înapoi în martie, Vecini regizorul Kate Kendall a postat o fotografie pe Instagram de pe plaja Bondi din Sydney, împreună cu un comentariu prin care le mulțumește distribuției și echipei Neighbours pentru „pentru a face din această filmare un moment de neuitat”.

„Mulțumim distribuției și echipei @neighbours pentru că au făcut ca această filmare să fie una atât de memorabilă. Ne vedem mâine Melbourne.

#jackiewoodburn @alanfletcher @georgiestone @benjaminturland @mrtimrobards @jane_allsop @tony_gardiner_acs @lecabba Știi cine ești!

Îmi placi.
KK
👏👏👏”

Ea a etichetat mai mulți actori, printre care Ben Turland (Hendrix), Georgie Stone (Mackenzie), Alan Fletcher (Karl) și Jackie Woodburne (Susan).

Tim Robards joacă rolul tatălui lui Hendrix, Pierce Greyson

Tweet-ul a mai dezvăluit și revenirea părinților lui Hendrix, Pierce Greyson și Lisa Rowsthorn, interpretați de Tim Robards și, respectiv, de Jane Allsop.

Știrea i-a determinat pe fani să speculeze că Hendrix și Mackenzie ar fi călătorit la Sydney pentru a se căsători, în vreme ce călătoreau acolo cu Karl și Susan și îi reuneau pe părinții divorțați ai lui Hendrix.

Cu toate acestea, deși o nuntă este foarte așteptată, se pare că Sydney nu este destinația. Cu doar câteva săptămâni în urmă, un fan a fost destul de norocos să găsească un număr de Vecini Aruncarea filmului de la Grădina Zoologică din Melbourne și prinderea lui Ben Turland într-un costum și a lui Georgie Stone într-o rochie de mireasă, confirmând că Hendrix și Mackenzie se vor căsători înainte de încheierea spectacolului.

Nunta va fi rezultatul diagnosticului devastator al lui Hendrix?

Scenele filmate la Sydney vor fi difuzate în Marea Britanie în săptămânile următoare și credem că scenele de nuntă la Grădina Zoologică din Melbourne vor fi difuzate la sfârșitul lunii mai sau începutul lunii iunie.


Iată spoilerele de săptămâna viitoare Vecini REGATUL UNIT:

8837 – luni 2 mai (Marea Britanie) / marți 31 mai (Australia)

Lassiters by Montana Marcel Fashion Week începe, iar uneltirile lui Paul sunt pe cale să dea roade…

Lansarea de gin a lui Leo este un succes răsunător, dar nu se poate abține să nu viseze la Montana.

Incapabil să-și nege sentimentele pentru Harlow, Ned acceptă să se despartă de Amy.

8838 – marți 3 mai (Marea Britanie) / miercuri 1 iunie (Australia)

Socata de infidelitate, Amy ii cere lui Ned o explicatie.

Poliția sosește devreme pentru a aresta Montana și Săptămâna Modei se destramă, așa cum plănuise Paul.

Susan este furioasă pe Karl când află despre investiția sa.

8839 – miercuri 4 mai (Marea Britanie) / joi 2 iunie (Australia)

Odată cu sosirea lui Lucy în Erinsborough, lucrurile merg din rău în mai rău pentru Terese.

Glen descoperă că Nicolette sapă în trecutul său.

Susan îl dă afară pe Karl din casă după ce a aflat că nu există nicio șansă să-și recupereze banii.

8840 – joi 5 mai (Marea Britanie) / luni 6 iunie (Australia)

Încercările lui Hendrix de a-l înveseli pe Mackenzie sunt întrerupte de o criză severă de tuse.

Cu Karl fiind colegul de cameră din iad, Paul o angajează pe Jane să o ajute să repare despărțirea familiei Kennedy.

Nicolette o bombardează pe Lucy cu întrebări despre Glen.

8841 – vineri 6 mai (Marea Britanie) / marți 7 iunie (Australia)

Un Hendrix devastat este în șoc din cauza diagnosticului său.

Corey o izolează pe Harlow de cei apropiați, deoarece se simte judecată și rușinată de revelație.

Add Comment