Sharon Osbourne numește operația de nas a Bella Hadid la doar 14 ani „iresponsabilă” și „ridicolă”

Ea este binecunoscută pentru dragostea ei de a merge sub cuțit.

Dar Sharon Osbourne și-a exprimat dezaprobarea față de recenta dezvăluire a Bellei Hadid conform căreia i-a fost curățată nasul la vârsta de 14 ani, vedeta TV numind operațiunea „iresponsabilă” și „ridicolă”.

În timpul primei ei apariții la un nou talk-show de la TalkTV, Sharon, în vârstă de 69 de ani, a vorbit și despre recentul ei lifting, pe care l-a descris drept „chinuitor” și a remarcat cât de mult familia ei „ura” ultima ei procedură.

Spuneți un cuvânt: Sharon Osbourne și-a exprimat dezaprobarea față de recenta dezvăluire a Bellei Hadid conform căreia i-a fost curățată nasul la vârsta de 14 ani, vedeta TV numind operațiunea „iresponsabilă” și „ridicolă”.

Sharon a revenit pe ecrane luni seara la noua emisiune de rețea News UK, la un an după ce a părăsit emisiunea The Talk de la CBS, după o ciocnire pe ecran cu co-starul Sheryl Underwood.

Și în timp ce Sharon s-a confruntat cu reacții negative din cauza comentariilor ei la fosta ei emisiune, modelul Bella s-ar putea să nu aprobe verdictul lui Sharon cu privire la timpul petrecut sub cuțit când era adolescentă.

Sharon și-a început discursul în timp ce s-a alăturat panelului pentru a discuta despre chirurgia plastică, fosta vedetă X Factor spunând: „Dacă nu-ți place nimic la felul în care arăți și îți poți permite să o schimbi, dacă ai bani, atunci Fă-o!

„Este corpul tău, fă ​​ce vrei cu el”.

Dar a avut o diferență de opinie când a fost vorba de Bella, deoarece a remarcat că este „iresponsabil” să i se permită să facă rinoplastie la o vârstă atât de fragedă.

Reacție: Sharon a avut o diferență de opinie cu privire la Bella, deoarece ea a remarcat că el este

Reacție: Sharon a avut o diferență de opinie când a fost vorba despre Bella, deoarece a remarcat că a fost „iresponsabil” să i se permită să facă rinoplastie la o vârstă atât de fragedă. [Bella pictured pre-surgery with mum Yolada Hadid and step-dad David Foster]

Ea a spus: Cred că Bella Hadid să-și facă nasul la 14 ani este foarte, foarte iresponsabilă pentru că fața ta nu a terminat de crescut.

„Pariez că a avut mai multe pentru că fața ți se schimbă odată cu vârsta, așa că e ridicol!”

În martie trecut, fotomodelul în vârstă de 25 de ani, care a susținut anterior că nu a suferit nicio operație plastică, a dezvăluit în revista Vogue că și-a făcut nasul la doar 14 ani – și că regretă acum.

Bella și-a detaliat, de asemenea, imaginea corporală și problemele de sănătate mintală, recunoscând că s-a simțit întotdeauna „urât” și „necool” în comparație cu sora ei mai mare Gigi, în timp ce reflecta asupra luptei ei cu anorexia și căutând tratament pentru depresie.

Bella, jumătate olandeză, jumătate palestiniană, a spus despre operația ei plastică: „Mi-aș fi dorit să fi păstrat nasul strămoșilor mei. Cred că aș fi crescut în ea.

Întoarcere: Sharon a revenit pe ecrane luni seara în noua emisiune de rețea News UK [pictured with panelists Jeremy Kyle, JJ Anisiobi, Esther Krakue and Nicola Thorp

Back: Sharon made her return to screens on Monday night in the new News UK network show [pictured with panelists Jeremy Kyle, JJ Anisiobi, Esther Krakue and Nicola Thorp

Having her say: Sharon said: ‘I bet she’s had more than one because your face changes as you get older, so that’s ridiculous!’

There aren’t specific laws surrounding cosmetic surgery in the States, but rhinoplasty can be performed when the nose has completed 90 percent of its growth, which can occur as early as age 13 in girls. 

Meanwhile, Sharon was then asked about her love love of surgery, with the star remarking just how painful it was.

She explained: ‘I just had a whole face done seven months ago, as you get older the pain, it gets worst, believe me.

‘It was excruciatingly painful.’ The music manager then joked that she was ‘holding my nose on so it doesn’t fall off.’

Asked why she puts herself through it, she responded: ‘I do it for myself, my husband doesn’t like it, my kids hate it, I do it for my own ego.’ 

Fresh-faced: Bella reveals she had a nose job at the age of 14 (pictured prior to the surgery in 2010)

Now: Bella pictured earlier this month

Fresh-faced: Bella revealed she had a nose job at the age of 14 (pictured left prior to the surgery in 2010) but has admitted she regrets the procedure as she thinks she would’ve ‘grown into it’ 

Regrets: Half-Dutch, half-Palestinian Bella said of her plastic surgery: 'I wish I had kept the nose of my ancestors. I think I would have grown into it'

Regrets: Half-Dutch, half-Palestinian Bella said of her plastic surgery: ‘I wish I had kept the nose of my ancestors. I think I would have grown into it’

It comes after  Sharon opened up about the not so satisfying results of her recent plastic surgery. 

In a new interview with The Sunday Times, the former The Talk co-host shared that she had a facelift last year which left her with a ‘horrendous’ outcome. 

‘I’m telling you, it was horrendous. [To the surgeon] Eu zic: „Glumești al naibii. Un ochi era diferit de celălalt. Arătam ca un ciclop nenorocit. Îmi zic: „Tot ce îmi trebuie este cocoșată”, își amintește ea.

Personalitatea TV anglo-americană a dezvăluit că operațiunea a avut loc în octombrie.

Din nou sub cuțit: Între timp, Sharon a fost întrebată despre dragostea ei pentru chirurgie, vedeta remarcând cât de dureros a fost.

Din nou sub cuțit: Între timp, Sharon a fost întrebată despre dragostea ei pentru chirurgie, vedeta remarcând cât de dureros a fost.

Candid: când a fost întrebat de ce a făcut-o, ea a răspuns:

Candid: întrebată de ce a făcut-o, ea a răspuns: „O fac pentru mine, soțului meu nu îi place, copiii mei urăsc, o fac pentru propriul meu ego”

„Am avut un lifting complet în octombrie și arătam ca una dintre mumiile alea nenorocite pe care le înfășoară [with bandages],’ ea spune.

— M-a durut ca naiba. Habar nu ai”, a adăugat ea despre operația estetică, care a durat cinci ore și jumătate.

Soțul emblematic al compozitorului și cântăreț al autorului, Ozzy Osbourne, în vârstă de 73 de ani, a fost de acord că rezultatele nu au fost grozave și s-a oferit să plătească pentru a remedia problema.

„El a spus: „Nu mă interesează cât costă, o să-l refacăm”, a spus Sharon – care împarte copiii cu Aimee, 38 de ani, Kelly, 37 de ani și Jack, 36 de ani, cu Ozzy.

Din fericire, la șapte luni de la procedură, vedeta începe în sfârșit să-și iubească aspectul și spune că fața ei „se așează acum”.

Față nouă: Sharon Osbourne, în vârstă de 69 de ani, a vorbit despre un lifting pe care l-a avut anul trecut, care a lăsat-o cu rezultate „oribile” (imaginea din stânga în 2022; dreapta în 2002)

Față nouă: Sharon Osbourne, în vârstă de 69 de ani, a vorbit despre un lifting pe care l-a avut anul trecut, care a lăsat-o cu rezultate „oribile” (imaginea din stânga în 2022; dreapta în 2002)

Față nouă: Sharon Osbourne, în vârstă de 69 de ani, a vorbit despre un lifting pe care l-a avut anul trecut, care a lăsat-o cu rezultate „oribile” (imaginea din stânga în 2022; dreapta în 2002)

Sprijin: soțul emblematic al cântărețului și compozitorului, Ozzy Osbourne, în vârstă de 73 de ani, se pare că a fost de acord că rezultatele nu au fost grozave și s-a oferit să plătească pentru a o repara: fotografiat în 2002

Sprijin: soțul emblematic al cântărețului și compozitorului, Ozzy Osbourne, în vârstă de 73 de ani, se pare că a fost de acord că rezultatele nu au fost grozave și s-a oferit să plătească pentru a o repara: fotografiat în 2002

.

Add Comment