Recapitulare episodul 15 al blocului 2022: Glumele cu pictura Sarah-Jane provoacă lacrimi, declanșează controversa la provocarea pivniței

Este săptămâna dormitorului matrimonial și a dressing-ului și lucrurile sunt încă puțin geroase între concurenți.

Vine după ce gluma lui Sarah-Jane despre Ankur și Sharon că sunt „cei mai răi pictori” a aterizat ca un balon de plumb.

Sharon arată clar că este „chiar jignită” de comentariul lui Sarah-Jane.

Transmite gratuit cele mai recente episoade din The Block pe 9Now.

„Nu sunt pentru umilirea publică”, spune Sharon.

„Întotdeauna încerc să ridic oamenii și să spun lucruri frumoase și aș fi putut să fiu cu adevărat impertinent și să spun: „Ei bine, încă te batem”, dar nu vreau ca oamenii să se simtă rău.”

Sharon nu este singura supărată. Sarah-Jane se simte și ea sfâșiată de reacția lui Sharon.

“Pur și simplu mă simt foarte emoționată în legătură cu toată chestia cu Sharon. Îmi pun la îndoială personalitatea și dacă doar jignesc oamenii”, recunoaște ea.

Ea își cere scuze pentru text și Sharon are un răspuns destul de nervos.

„Știu că ești foarte deschis și nu-ți pasă de ceea ce cred oamenii, dar uneori mă gândesc să spui așa cum este, doar să fii sincer și să fii obraznic maschează lucrurile. lucruri rănitoare”, a scris Sharon.

„Simt că uneori anumite lucruri sunt mai bine păstrate dacă îți pasă de cealaltă persoană.”

După intuiția mamei sale, mama lui Sarah-Jane o sună și observă că este puțin plată, așa că asistentul social o informează pe mama ei despre ceea ce s-a întâmplat.

Sarah-Jane plânge că alți oameni cred că spune lucruri răutăcioase despre ei.

Sarah-Jane este în lacrimi din cauza consecințelor cu Sharon. (Nou)

„Toată lumea se gândește la mine, că folosesc umorul pentru a răni sentimentele oamenilor?” Sarah-Jane plânge în mașină.

La fel ca majoritatea mamelor, Sarah-Jane știe exact ce să spună pentru a o face să se simtă mai bine. După conversație, Sarah-Jane intră în sentimentele ei aruncând câteva Regii din Leon pe drum înapoi.

Sharon și Ankur încearcă, de asemenea, să rezolve lucrurile cu constructorul lor principal Liam, după ce un schimb de mesaje de dimineață devreme a dezvăluit că Liam se simțea subapreciat.

Perechea își trage constructorul deoparte pentru o „discuție sinceră”, iar Sharon trece la urmărire.

„Este complet nepotrivit să trimiți mesaje la 3:30 a.m. și tu insinuezi că nu ne pasă de tine sau de locurile noastre de muncă și asta este o prostie absolută — și nu accept asta”, începe ea.

Liam își clarifică punctul: „Dacă aduc ceva, nu voi încerca să te atac”.

Constructorul crede că se dau cu capul, deoarece el și Sharon sunt amândoi oameni „opiniei”.

Dar înainte de a exista mai multe neînțelegeri, Ankur intervine și acționează ca un mediator și rezolvă lucrurile între toți.

Liam chiar îi oferă lui Sharon o îmbrățișare și îi spune: „Vom lua asta ca pe primul și, sperăm, singurul nostru sughiț”.

New Look nine.com.au
(Nou)

Lăsând la o parte dramă, concurenții se îndreaptă spre Levantine Hill Estate din Valea Yarra cu elicopterul.

Echipele concurează în provocarea Grape Escape. Ei trebuie să zdrobească, să amestece, să îmbutelieze, să numească, să descrie și să-și eticheteze propriul vin, totul pentru a avea șansa de a câștiga vin în valoare de 100.000 USD – 50.000 USD pentru cel mai bun amestec de vin și 50.000 USD pentru cea mai bună etichetă.

Shelley Craft dezvăluie, de asemenea, că o pivniță de vinuri de 50.000 de dolari este de asemenea pusă în joc. Dar pentru asta, trebuie să câștigi săptămâna dormitorului matrimonial și a dressing-ului.

Omar și Oz nu participă la prima parte a provocării, deoarece nu beau alcool din cauza credințelor lor religioase, dar sunt încă în jocul de a crea cea mai bună etichetă.

Echipele concurente zdrobesc etapa 1 a provocării zdrobind strugurii desculți. Tom are cele mai rapide picioare Blocul și câștigă cu 10.000$.

Etapa a 2-a a provocării necesită ca echipele să recreeze vinul Samantha’s Paddock de Levantine Hill, iar fiecare echipă are o strategie unică pentru a le duce peste linie.

Blocul 2022
Rachel are o strategie unică pentru a câștiga provocarea. (Nou)

Rachel și Ryan, iubitori declarați de vin, spun că vor bea cât vor putea până vor obține amestecul corect. În timp ce Dylan și Jenny sunt ocupați „să reducă vinul direct din sticlă”.

Ankur și Sharon adoptă o abordare foarte diferită a sarcinii: decid să caute pe Google procentele componentelor.

Ei găsesc răspunsurile exacte online și creează magic amestecul perfect în nouă minute.

„Îmi amintesc că am citit despre Samantha’s Paddock și apoi mi-a plăcut 70% economii de taxi, împărțit în 20% merlot, pentru că bem mult vinul ăsta acasă”, a spus Ankur camerelor.

CITESTE MAI MULT: Ankur și Sharon au derutat că stăpânul lui Omar și Oz i-a bătut pe al lor

În timp ce celelalte echipe se luptă să facă un amestec oarecum potabil, Ankur și Sharon zboară până la etapa de creare a etichetei a provocării.

Spre surprinderea nimănui, Ankur și Sharon câștigă partea de amestec de vin din provocare și vin în valoare de 50.000 de dolari. Rachel și Ryan prind primul lor A bloca câștigă prin eliminarea etichetei care face parte din provocare.

Dar după ce unul dintre judecători spune că amestecul dintre Ankur și Sharon este „aproape identic” cu adevărata afacere, ceilalți Blockheads încep să devină suspicioși, în special Ryan.

“[My] gândurile erau după provocarea pe care Shaz și Anks au trebuit, evident, să caute rețeta pe google”, a spus Ryan camerelor.

Ryan este dornic să ajungă la fund și îi presează pe Sharon și Ankur cu privire la expertiza lor în vin în călătoria cu elicopterul spre casă. — Cum ai făcut-o atât de repede, omule? îl întreabă pe Ankur.

Sharon și Ankur spun o poveste elaborată despre istoria lor cu acest vin special.

The Block 2022, Rachel și Ryan
Rachel devine suspicios de victoria provocată de Ankur și Sharon. (Nou)

„Când a ieșit 2015, l-am băut în fiecare zi…”, spune Ankur.

„Anul trecut au sponsorizat săptămâna modei, așa că am fost la 10 spectacole diferite și de fiecare dată mi-au dat două sticle din acest vin!” adaugă Sharon.

Dar Rachel și Ryan nu-l cumpără.

„Dacă ai de gând să faci ceva ca Google și nu vrei ca oamenii să știe despre asta, nu mai vorbi. Nu mai inventezi povești despre asta”, a spus Rachel mai târziu.

Știm că cuvântul călătorește repede Blocul, așa că nu există nicio îndoială că restul echipelor vor afla în curând.

În imagini, în imagini

Scott Cam The Block House Renovare 2022

Renovarea casei lui Scotty până acum

Dormitoare, băi și multe altele dezvăluite.

Vezi galeria

The Block este difuzat duminica la 19:00 și de luni până miercuri la 19:30 pe Canalul 9. Găsiți toate ultimele episoade pe 9Now.

Add Comment