Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc să se întoarcă în Marea Britanie, familia regală

Au fost patru cuvinte simple, renunțate într-un interviu TV de mare profil – dar prințul Harry ar fi putut dezvălui mai mult decât se aștepta.

Când vine vorba de a-și satisface capriciile cu costuri mari, familia regală britanică se menține pe teren.

Regina cheltuiește o avere literală pe caii săi de curse, se crede că prințul Charles s-a despărțit de un aluat serios pentru a achiziționa bijuteriile stră-străbunicul său Edward al VII-lea pe care le-a dat amantei sale Alice Keppel, care era soția sa Camilla, Marea Ducesă de Cornwall – bunica și cineva a plătit pentru cantitățile comerciale de fixativ pe care le primește prințesa Anne.

Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex au zburat de mult pentru toată vitamina D și au plătit orice cec pe care le pot pune mâna, dar nu sunt imuni la obiceiul special regal.

Pentru doi oameni care acum își câștigă milioane, deși oferă o listă de rate de streaming palide, sunt în mod ciudat dispuși să continue să plătească chiria pentru casa lor din Marea Britanie, Frogmore Cottage, chiar dacă nu au petrecut doar o noapte singuratică. Acolo. împreună din 2019.

De ani de zile, au numit California acasă: mai întâi au locuit în groapa de 24 de milioane de dolari a lui Tyler Perry din Los Angeles, apoi și-au luat propriul conac în Montecito, o zonă la aproximativ o oră și 45 de minute la nord de Los Angeles.

Cu 16 toalete, un iaz cu koi, un coș de găini de designer perfect pentru momente TV cu totul spontane și propria lor ipotecă, ei și-au văzut clar viitorul în Statele Unite.

Motiv pentru care a fost curios când a fost dezvăluit în februarie anul acesta că au fost de acord să-și reînnoiască contractul de închiriere plătit pentru Frogmore Cottage.

Acum avem un indiciu important cu privire la motivul pentru care au fost de acord să continue să plătească pentru o casă pe care nu o folosește niciodată: Harry ar putea dori doar să se întoarcă în familia regală.

Săptămâna trecută, în timp ce se afla în Țările de Jos pentru Jocurile sale de mare succes Invictus, Harry își făcea un pic de relații publice pentru eveniment și s-a așezat pentru un interviu TV cu programul American Today.

Fiind în formă, el a reușit să se îndepărteze de teritoriul sigur al comentariilor anodine despre curajul și puterea de vindecare a sportului de a lovi această familie din Blighty.

Gazda Hoda Kotb a întrebat despre recenta ei vizită în avion cu regina.

„Să fiu cu ea a fost minunat”, a spus el. “A fost atât de plăcut să o văd. Știi, este într-o formă grozavă. Ea a avut întotdeauna un simț al umorului grozav în jurul meu și mă asigur doar că este protejată și are oamenii potriviți în jurul ei.

Imediat, comentariul său „protejat” a stârnit o furtună mediatică de mai multe zile, dat fiind că același bărbat atât de hotărât să „protejeze” bunica lui este și aceeași persoană care și-a petrecut ultimul an spunând lumii cât de neglijent, de rasist instituțional și general. palatul este putred.

Dar pierdut în hype, i-a spus altceva lui Kotb, care îi arunca mingi de soft ca pe un antrenor nervos de sub 3 ani. „O faci să râdă, asta spune mereu. Ai făcut-o din nou?”, a întrebat ea.

În loc să ia întrebarea și să o folosească pentru a se picta drept nepotul numărul unu, din nou, a reușit să intre într-o non-secvență serioasă.

“Da, am luat ceaiul cu ea”, a spus Harry. – Unite. Și se simte și bine.

Vezi ce a strecurat acolo? “Pentru moment.”

Cum mi-ar plăcea să-mi imaginez că a mormăit Regina, oprindu-se în mijlocul unei felii de pâine prăjită din marmeladă bogat unsă cu unt la masa ei de mic dejun și în franceza ei impecabilă și foarte interesantă.

Este primul indiciu public clar pe care Harry l-a dat că el și Meghan ar putea – și un accent foarte puternic pe „ar putea” aici – să fie deschiși într-o zi să petreacă timp real în Marea Britanie.

Amintiți-vă, la urma urmei, a fost planul lor inițial atunci când și-au aruncat prima dată armele nucleare dintr-o postare pe Instagram care anunța Megxit în ianuarie 2020, scriind: „Acum intenționăm să ne echilibrăm timpul între Regatul Unit și America de Nord”.

Punctul de conflict aici, și cu planurile lor semi-regale de bricolaj, a fost că cuplul a inventat această restructurare regală pe propriile căni de ceai chai cu lapte de ovăz, departe de Windsor și fără acordul Reginei.

Ceea ce a urmat a fost că monarhul nonagenar și-a pus piciorul jos și le-a citit actul revoltei: puteau intra sau puteau ieși, dar nu puteau să-și ia tortul Battenberg și să încaseze și cecurile de la Netflix.

Așa că au plecat în viteză spre apus pentru a-și petrece zilele făcând… Dumnezeu știe ce. În afară de Invictus, duo-ul a reușit să nu lanseze niciun proiect caritabil sau profesional major în doi ani.

Pentru Harry, această ieșire din viața regală oficială a avut un preț mare, și anume retragerea oficială a titlurilor sale militare de onoare de căpitan general al Royal Marines, comandant aerian onorific, RAF Honington și comodor în șef, nave mici și scufundări, Comandamentul Naval Regal în ianuarie 2021. Pierderea acelor legături a durut, o sursă spunând Timp la acea vreme, „E foarte supărat că se află în acest loc”.

„Munca lui militară este unul dintre cele mai importante lucruri pentru el”.

Întrebarea tentantă acum este dacă Harry are o revenire mai substanțială în Marea Britanie pe panoul său de viziune?

În ultimele luni, au existat câteva firimituri care susțin această idee.

Luna aceasta, Harry și Meghan au făcut această călătorie rapidă și furioasă pentru a-și vedea familia în drum spre Țările de Jos, întâlnindu-l pe tatăl său, Prințul Charles, precum și cu Regina. Deși vizita pare să fi fost măsurată în ore, nu în zile, a fost primul mic lăstar verde pe care l-am văzut în ceea ce privește falia transatlantică care a umbrit palatul de ani de zile.

Între timp, la începutul acestui an, Shaheed Fatima QC, care îl reprezintă pe Harry în abordarea sa juridică față de Ministerul de Interne cu privire la protecția oficială retrasă, a declarat: „Acesta este și va fi întotdeauna casa lui. (Bine, acel argument cu privire la protecția lui este un punct de conflict, dar cu siguranță ar putea fi soluționat imediat dacă Sussex au indicat că se gândesc să se întoarcă în Marea Britanie cu normă parțială.)

Apoi este Harry însuși, deoarece pare din ce în ce mai mult că a fost atât de izolat și deconectat de familia și prietenii săi și-a luat tributul. Cât timp a trecut de când nu ai văzut o poză cu el râzând sau arătând ca echivalentul ghimbir al unui nor de tunete? Pentru un bărbat care aparent a „găsit libertatea”, el nu arată ca cineva care se bucură de bucuria emancipării.

În 2020, primatologul legendar și prietenul familiei Sussex, Jane Goodall, a dezvăluit că lui Harry „găsește viața puțin dificilă”, în timp ce la sfârșitul anului trecut, o sursă apropiată Celia Walden a confirmat Telegraph că „a pierdut contactul cu mulți dintre prietenii săi din Marea Britanie”. ”.

Având în vedere această situație, ar fi logic ca Harry să mai aibă speranța că într-o zi o parte din gheața transatlantică s-ar putea topi și familia Sussex ar putea petrece ceva timp în Windsor.

Mai este o situație, mult mai tristă, care ar putea vedea întoarcerea ducelui risipitor.

Tina Brown, biograful regal prin excelență, a spus recent că atunci când Majestatea Sa moare, Harry va dori cu adevărat să vină acasă.

„Nu va dori să stea la Montecito în timp ce toată Marea Britanie este în doliu. Cred că se va simți extrem de lăsat deoparte și trist dacă nu poate juca un rol în asta și cred că se va termina. lui Charles și William să folosească acest moment pentru a-l recupera.

Cu toate acestea, înainte de a ne înceți cu toții ochii imaginând acest scenariu îngrozitor, există câteva obstacole de depășit, cel mai mare fiind ceea ce face însuși Ducele în acest moment. Mai târziu în acest an, Harry își va publica memoriile care, potrivit unor rapoarte, l-ar putea vedea pictând ținte pe spatele lui Charles, a soacra lui Camilla, ducesa de Cornwall și a fratelui său, Prințul William.

Indiferent ce rufe murdare decide să aerisească, să spună totul în schimbul unui cec de 27 de milioane de dolari, evident, nu ar ajuta ca întâlnirea intrafamilială să devină mai cordială sau să deschidă calea pentru ca emisiunea Harry ‘n’ Meghan să facă orice fel. de întoarcere reală în Marea Britanie.

(Există și faptul deranjant că verișoara lui, Prințesa Eugenie, soțul ei Jack Brooksbank și fiul lor mic August îl numesc și Frogmore Cottage. Cu toate acestea, cu peste 140 de Case Regale de Grație și Favoare în cărțile Coroanei, sunt sigur că această situație poate se rezolva destul de usor.)

Totuși, găsesc ceva afectuos în rândul lui Harry „deocamdată”. Mai are cineva un hit palpabil de nostalgie hotărâtă în cuvintele lor? Chiar și RHS care nu își pot folosi de fapt RHS pot simți dor de casă.

Așadar, iată ce cred: Speranța este eternă, la fel și cele 40 de zboruri directe de la aeroportul LAX din Los Angeles la Heathrow.

Daniela Elser este un expert și scriitor regal, cu peste 15 ani de experiență în lucrul cu o serie de titluri media de top din Australia.

Citiți subiecte conexe:Prințul Harry

.

Add Comment