O femeie din New York spune că diferența de vârstă de 30 de ani îl face pe soțul ei un tată mai bun

O femeie insistă că diferența ei de 27 de ani față de soțul ei îl face un „tată mai bun” datorită „vârstei sale mature” – în ciuda faptului că străinii îl confundă cu bunicul copilului lor.

Gretchen Dillon, 36 de ani, din Syracuse, New York, a preferat să se întâlnească cu femei înainte de a-și încrucișa ochii cu Michael Dillon, în vârstă de 63 de ani, la magazinul ei local în octombrie 2014.

Formând o prietenie, cuplul și-a dat seama rapid de sentimentele lor romantice unul pentru celălalt și a început să se întâlnească în mai 2015.

În ciuda diferenței de vârstă de aproape trei decenii, cuplul s-a căsătorit în februarie 2018 și acum i-au primit împreună un fiu, Shannon, care are șase luni.

Gretchen nu lasă judecata să o rețină, chiar dacă oamenii îl consideră adesea pe Michael ca pe tatăl ei și pe bunicul fiului lor.

Gretchen Dillon, în vârstă de 36 de ani, și-a întâlnit soțul Michael, în vârstă de 63 de ani, în 2014, la Syracuse, New York. S-au căsătorit în februarie 2018, în ciuda comentariilor prietenilor lui Gretchen care o avertizează că va fi o tânără văduvă.

Cuplul, care a început să se întâlnească în mai 2015, a primit un fiu, pe nume Shannon, care acum are șase luni.

Cuplul, care a început să se întâlnească în mai 2015, a primit un fiu, pe nume Shannon, care acum are șase luni.

Analistul de cercetare de piață Gretchen a spus: „Oamenii îmi confundă adesea soțul cu tatăl meu – dar râdem despre asta.

„Percepțiile lor se schimbă rapid când ajung să ne cunoască pe Michael și pe mine – pot vedea că avem sens.

„Prietenul meu a încercat să mă împiedice să mă căsătoresc cu el. Ea tot spunea că voi rămâne văduvă pentru că el este cu aproape 30 de ani mai mare decât mine, dar l-am iubit și nu-mi pasă. Nu mi-a păsat.

„Am fost supărat când Michael și cu mine ne-am culcat pentru prima dată împreună pentru că în mintea mea nu credeam că vreau să fiu cu un bărbat mai în vârstă. Mi-am luat timp și am acceptat. Acum sunt mai fericit ca oricând.

Cuplul s-a căsătorit în 2018, după ce Michael a cerut-o în căsătorie pe Gretchen, a plecat, de două ori.  Gretchen a refuzat prima ei propunere de Ziua Recunoștinței în 2017

Cuplul s-a căsătorit în 2018, după ce Michael a cerut-o în căsătorie pe Gretchen, a plecat, de două ori. Gretchen a refuzat prima ei propunere de Ziua Recunoștinței în 2017

După ce s-au întâlnit la o benzinărie în fața unui magazin alimentar, cei doi s-au întâlnit curând în diferite zone ale magazinului și au dat bine.

Gretchen tocmai se mutase din Pennsylvania la Syracuse, New York, și era recunoscătoare că i-a găsit o față prietenoasă în Michael, un ajustator de asigurări.

Michael – care este cu doi ani mai în vârstă decât mama lui Gretchen – i-a oferit lui Gretchen o cameră gratuită și un loc de muncă pentru a o ajuta să-și conducă Airbnb în ianuarie 2015, iar prietenia lor s-a transformat în scurt timp în dragoste și au început să se întâlnească în luna mai a acestui an.

Prietenii lui Michael au crezut că este ciudat când le-a spus că se întâlnește cu o femeie cu 27 de ani mai tânără decât el, dar de îndată ce au cunoscut-o pe Gretchen au putut vedea că cuplul este bine.

Noii părinți trăiesc o viață fericită cu Shannon, în vârstă de șase luni, în centru, dar Gretchen a recunoscut că oamenii îl confundă adesea pe Michael cu bunicul fiului lor.

Noii părinți trăiesc o viață fericită cu Shannon, în vârstă de șase luni, în centru, dar Gretchen a recunoscut că oamenii îl confundă adesea pe Michael cu bunicul fiului lor.

„Prietenii mei au fost și ei șocați, dar grijile lor au dispărut când au văzut cât de fericită sunt”, a spus Gretchen.

Michael a cerut în căsătorie de două ori – prima dată în fața familiei sale la casa lor din Washington DC, în timpul Zilei Recunoștinței 2017.

Gretchen a spus: „I-am spus că nu vreau un spectacol mare și nu vreau un inel – mi-a oferit un diamant adevărat, nu pe un inel.

„Am fost atât de supărat încât a crezut că poate să-mi ofere la un punct tehnic, am spus nu pe principiu în fața familiei lui.

„Am plâns toată ziua a doua zi, trebuie să fi vorbit mult.

„Mi-a cerut a doua oară în căsătorie în decembrie, în timpul unei excursii cu caiacul la răsăritul soarelui în Florida, așa că am acceptat”.

După ce s-au întâlnit timp de trei ani și jumătate, cuplul s-a căsătorit în februarie 2018 și a decis să aibă un copil împreună.

Michael are deja un copil și un fiu vitreg dintr-o relație anterioară, dar era foarte fericit să fie din nou tată

Michael are deja un copil și un fiu vitreg dintr-o relație anterioară, dar era foarte fericit să fie din nou tată

Gretchen a spus: „Am avut un prieten care a încercat să amâne nunta spunând: „O să fii văduvă.

„Am ales să o scot din viața mea”.

Gretchen și Michael au fost căsătoriți timp de trei ani înainte de a rămâne însărcinați în ianuarie 2021.

Cuplul și-a întâmpinat primul copil împreună în octombrie 2021 și iubește să fie părinte copilului Shannon.

„Michael aștepta cu nerăbdare să fie din nou tată – are deja un copil și un alt fiu vitreg dintr-o relație anterioară – și cred că vârsta lui îl face un tată mai bun”, a spus Gretchen.

„Nu poate fi la fel de activ din punct de vedere fizic, dar încă îi place să se plimbe cu micuța Shannon.

Gretchen a spus că, deși Michael nu poate fi la fel de activ din punct de vedere fizic ca înainte, îi place totuși să se joace cu micuța Shannon, în imagine.

Gretchen a spus că, deși Michael nu poate fi la fel de activ din punct de vedere fizic ca înainte, îi place totuși să se joace cu micuța Shannon, în imagine.

„Dar seamănă mai mult cu un bunic pentru că are mult mai multă răbdare”.

Michael a spus: „Oamenii cred că sunt bunicul lui Shannon tot timpul, dar doar râd despre asta”.

„Cel mai greu lucru în a fi un tată mai în vârstă este că Shannon tocmai a început un grup de joacă și aduce acasă o mulțime de răceli și insecte.

„Sistemul imunitar al unui bărbat de 36 de ani este mult mai bun decât al unui bărbat de 63 de ani.

„Am aceste răceli tot timpul, este obositor.

„Cea mai grea parte fizică este să te trezești în miezul nopții, dar devine din ce în ce mai puțin și Shannon este o bucurie.”

Michael este încă tânăr la suflet și cuplul nu văd diferența de vârstă ca un factor determinant în relația lor.

Gretchen a spus: „Mă simt de parcă aș fi bătrânul și Michael cel tânăr. Îi spun mereu să îndepărteze muzica.

„Aș spune oricărei femei din poziția mea că viața este prea scurtă pentru a fi nefericită. Dacă ceva ți se pare bine, mergi.

Gretchen nu se teme să devină văduvă și este concentrată doar pe prezent.

„Nimeni nu știe când este timpul să plece”, a spus ea.

Michael a spus: „O iubesc pe Gretchen și are atât de mult grijă de mine.

„Sunt mult mai stabil și mai matur decât eram la 30 de ani și acea stabilitate și maturitate sunt încântătoare pentru Gretchen.

„Nu este nimic în neregulă cu departamentul de dormitor, Gretchen își face doar timp să se recupereze după ce a născut.

„Diferența de vârstă este extrem de utilă pentru succesul relației noastre.”

.

Add Comment