Legenda Neighbours împărtășește o idee despre cum să salvezi săpunul

Vecini Starul Ian Smith a sugerat că transformarea săpunului într-o școală ar fi putut salva de la anulare.

Smith a devenit faimă când s-a alăturat lui Harold Bishop în 1987. În ciuda faptului că a plecat în 2008, actorul a continuat să se întoarcă pentru camee de-a lungul anilor și, în mod clar, încă are multă dragoste pentru spectacol.

Vorbeste cu Mail Mailactorul a cerut guvernului australian să recunoască importanța spectacolului ca școală de lungă durată pentru actori și realizatori.

FreemantleCanalul 5

Legate de: Vecini distribuit la evenimentul final după filmări

„Cred că guvernul australian ar fi trebuit să-l cumpere”, a spus el. „Pune-l pe ABC și folosește-l ca o școală de lucru vie pentru actori, scriitori și cameramani și difuzează-l ca atare”.

În cei 37 de ani de existență, Vecini talente cultivate precum Kylie Minogue, Guy Pearce, Jason Donovan, Alan Dale, Liam Hemsworth, Barbie Margot Robbie și focul din Chicagoeste Jesse Spencer și multe altele.

Nici Smith nu este singurul actor care a susținut acest argument în ultimele luni.

Rob Mills, care l-a interpretat pe Finn Kelly în telenovela australiană, a sugerat, de asemenea, să transforme serialul într-o școală pentru tineri actori în timpul unui sincer mesaj de rămas bun de pe Instagram pentru serial în februarie.

Acest conținut este importat de pe Instagram. Este posibil să puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor.

Legate de: VeciniBen Nicholas își urează bun venit primul copil

În mesajul său, el i-a cerut prim-ministrului australian Scott Morrison „să ne arunce un os”, spunând: „Ca artiști, vom găsi întotdeauna lumina. TheArts mai mult în această țară. Având în vedere cât de mult s-a bazat toată lumea pe ei în ultimele două. ani.

„PS Iată o idee…” a sugerat el la sfârșit. „Ar putea @filmvic banca să ruleze Vecini prin transformarea întregului bloc într-o școală? Unde studenții pot învăța la locul de muncă. Doar un gand.”

VeciniUltimul episod al poveștii va fi difuzat pe 1 august în Marea Britanie și Australia.

Vecini este difuzat în zilele lucrătoare la 13:45 și 18:00 pe Channel 5 și este difuzat pe My5. În Australia, emisiunea este difuzată de luni până joi la 18:30 pe 10 Peach și este difuzată pe 10 Play.

Citeste mai mult Vecini spoilere pe pagina noastră de pornire dedicată

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment