Kate și William vor lipsi de la reuniunea reginei Meghan și Harry

Pe măsură ce Prințul Harry și Meghan Markle se întorc în Marea Britanie pentru Jubileul Reginei, William și Kate au luat o decizie grăitoare.

Nu se întâmplă adesea ca William și Kate, Ducele și Ducesa de Cambridge, să primească o evaluare publică sinceră a performanței lor profesionale – dar, din fericire, pentru asta sunt pensionarii galezi.

În timpul pandemiei din 2020, cuplul a sunat la numere de bingo pentru rezidenții unei case de îngrijire din Cardiff prin Zoom.

Când s-au prezentat în persoană trei luni mai târziu și s-au întâlnit cu aceiași rezidenți, li s-a făcut cunoștință cu Joan Drew-Smith, pe atunci în vârstă de 87 de ani, care nu a pierdut timp să le spună viitorului rege și regine ce credea despre runda lor de bingo.

„Ai făcut o treabă al naibii”, i-a spus ea lui William.

De asemenea, Joan a făcut titluri în timpul acestei logodne când a arătat-o ​​pe Kate și a întrebat-o: „Acela este asistentul tău?”

Din fericire, William și Kate au crezut că totul a fost amuzant și, după cum a spus el mai târziu, „Dacă toată lumea ar fi la fel de sinceră ca ea”.

Doar dacă, într-adevăr.

Și „dacă numai” când vine vorba de întoarcerea lor la Cardiff în acest weekend: se întâmplă să fie în aceeași zi în care Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex o vor întâlni pe Regina și, în sfârșit, o vor prezenta fiicei lor și omonimului său Lilibet. (Fiul lor Archie, în vârstă de trei ani, va fi și el acolo, desigur.)

Soții Sussex au aterizat în Marea Britanie joi dimineață devreme, prima lor întoarcere semnificativă în patria lui Harry de la ieșirea de iarnă din rândurile regale în 2020. Au călătorit prin – ce altceva? – jet privat, care aterizează pe aeroportul Farnborough, unde au fost întâmpinați de unul dintre Range Rover-urile Majestății Sale și de trei dintre ofițerii ei de protecție pentru călătoria de jumătate de oră spre casă, Frogmore Cottage. (Din primirea călduroasă, „Regina a crezut că este ceea ce trebuie făcut”, spune o persoană din interior soarele.)

Desigur, s-au întors, deoarece joi (ora Londrei) este prima dintre cele patru zile de sărbătorire pentru Jubileul de platină al Reginei, care marchează cei 70 de ani istorici pe tron. Luați această regina Victoria! Monarhul veșnic auster a acumulat doar 63 de ani, mulți dintre care i-a petrecut cu amărăciune în Scoția, ignorând un pic de datorie.

Jubileul va începe cu Trooping the Colour, petrecerea oficială de naștere a Suveranului, urmată de o slujbă de mulțumire la St Paul’s vineri, de un concert la Palatul Buckingham sâmbătă seara și de un uriaș concurs popular duminică, care implică peste 5.000 de participanți și o supraabundență de oameni. marionete.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Harry și Meghan au anunțat în cele din urmă că vor participa la festivități, doar pentru a apărea un raport care susținea că filmează lucrând la ceva numit o serie de documente „acasă” pentru Netflix. (Cum numești o lopată în Montecito? Un dispozitiv portabil de săpat pământ?)

În timp ce Harry și Meghan, acum cetățeni privați, nu vor apărea în nicio calitate oficială, îi vom vedea în continuare în modestul regal. Pentru Trooping, aceștia ar fi duși în mod ignominios cu autobuzul la Horse Guards Parade împreună cu alți membri extinși ai familiei regale, mai degrabă decât să facă călătoria în parada regală cu trăsura trasă de cai, așa cum au făcut-o în 2019. Acolo, ei și diverși străini străini va urmări emisiunea militară din biroul generalului-maior vecin.

Apoi, vineri, ducele și ducesa se vor număra printre marea mare de rude cu titluri care se vor alătura Majestății Sale la St Paul, inclusiv prințul proscris Andrew pentru o slujbă de mulțumire.

Având în vedere că un grup nespecificat de membri ai familiei regale mai tineri ar putea fi în audiență pentru conferința de sâmbătă, există șansa să-i vedem și pe Harry și Meghan. La fel și la concursul de duminică hoo-haa.

Dar, desigur, această călătorie merge dincolo de a-i oferi lui Meghan câteva șanse să demonstreze că poate purta o pălărie fabuloasă care costă cam la fel de mult ca o mașină uzată. Oh nu. Este o mare problemă și în sens strict personal.

Rudele lui Harry nu și-au mai văzut fiul Archie din 2019, iar micuța Lili nu a pus niciodată piciorul pe pământ britanic.

Desigur, în anii care au urmat, nu numai că familia lor a crescut, dar Harry și Meghan s-au revoltat în cel mai spectaculos mod, rupând rândurile regale pentru a spune unui public global de 50 de milioane cât de punct de vedere este palatul rasist și crud din punct de vedere instituțional.

Nu doar palatul a fost în punctul de mirare al soților Sussex în timpul acestui interviu, ci și Kate, cu Meghan spunând lumii că cumnata ei a adus-o la lacrimi înainte de nunta lor din 2018. relatează că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă, un subiect pe care ducesa de Cambridge nu l-a discutat niciodată în mod public.)

Fără a ajuta această situație încărcată, duo-ul „a spus, nu a întrebat” Majestatea Sa că vor să coopteze porecla ei de-o viață pentru fiica lor.

Sau, altfel spus, ducele și ducesa de Sussex sunt responsabili pentru declanșarea uneia dintre cele mai mari crize din istoria regală modernă și ducele și ducesa de Sussex sunt cei care s-au prezentat acum (cel puțin parțial) pentru crumpets și timp de familie de calitate.

Ajungem astfel la întrebarea foarte curioasă a timpului marii reuniuni de familie care este, potrivit soarelestabilit pentru sâmbătă.

În loc să participe la evenimentul jubiliar din acea zi (Derby-ul de la Epsom), regina în vârstă de 96 de ani se va bucura în schimb de o reuniune cu nepotul ei iubit și familia lui.

Curios, atunci, ziua rezervată pentru întoarcerea emoțională a lui Harry în țara regală se întâmplă să fie aceeași zi în care membrii care lucrează rămași ai Familiei Regale vor fi cu toții să fluture steagul monarhiei în toată țara. (Prițesa Anne va călători în Scoția vineri, apoi sâmbătă, Cambridges vor călători în Țara Galilor, iar Edward și Sophie, Contele și Contesa de Wessex vor pleca în Irlanda de Nord.)

A fost doar o chestiune de ciocnire a programelor încărcate sau ceva mai calculat care explică de ce această reuniune de familie transatlantică de ani de zile a fost planificată tocmai când Cambridges este departe de Windsor?

Pentru a fi corect, sâmbătă va fi prima zi de naștere a lui Lili, cu planuri ca micuțul să se bucure de o mică petrecere la Frogmore Cottage.

Dar credem serios că singura fereastră pe care o pot găsi curtenii în programul Majestății Sale pentru această reuniune de familie emoționantă este exact când William și Kate vor fi la peste 200 de mile distanță?

Cât de probabil este, având în vedere relația hotărâtă de oțet dintre Cambridge și Sussex, ca aceștia să ia în considerare o altă reuniune în afară de întâlnirea programată de sâmbătă?

Cu câteva zile în urmă oglinda a raportat că William și Harry au împărtășit apeluri regulate FaceTime pentru a „reveni”, dar că „Meghan și Kate, ambele în vârstă de 40 de ani, s-au abținut până acum de la contactul pe ecran”.

Din nou, asta cu greu ar sugera că un fel de ceai vesel de după-amiază umplut cu dulceață dodgers este pe cărți pentru ambele cupluri.

Ceea ce ne lasă cu posibilitatea ca Harry, Meghan, Archie și Lili să petreacă cea mai mare parte a unei săptămâni în Marea Britanie și să nu ajungă deloc din urmă cu William și Kate și copiii lor Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. .

Ar fi păcat pentru cei cinci micuți, având în vedere cât de apropiați sunt William și Harry de diferiții lor veri și cât de bine par să fi înflorit acele relații până la vârsta adultă. (Au, a dezvăluit odată Mike Tindall, un grup WhatsApp și tot.)

Odată cu începutul Jubilee, un eveniment care implică cai, copii, corgi falși, mii de artiști, personal militar și cei mai tari recruți de la Netflix, singurul lucru care mai rămâne de spus aici este, pob lwc, care este, desigur, „noroc” în galeză. Regina, caii și copiii toți vor avea nevoie de ea.

Daniela Elser este un expert și scriitor regal, cu peste 15 ani de experiență în lucrul cu o serie de titluri media de top din Australia.

.

Add Comment