Jubileul de platină al Reginei Elisabeta 2022: Parada de naștere a Reginei de culoare

Regina Elisabeta a apărut pe balconul Palatului Buckingham în timpul Trooping the Colour, marcând debutul oficial al ei Jubileu de platină.

Monarhul în vârstă de 96 de ani și-a folosit bastonul în timp ce a ieșit pe balcon, purtând aceeași haină albastră, concepută de Angela Kelly, în care a fost fotografiată pentru portretul ei oficial Platinum Jubilee, făcut la Castelul Windsor.

Insigna gărzilor este prinsă pe mantia monarhului.

CITESTE MAI MULT: Cei trei copii de la Cambridge îi încântă pe fanii regali de ziua Reginei

Regina Elisabeta a II-a se uită de la balcon în timpul ceremoniei Trooping the Color de la Horse Guards Parade din Londra, joi, 2 iunie 2022, prima dintre cele patru zile de sărbătorire care marchează Jubileul de platină. (AP)

I s-a alăturat vărul ei, Ducele de Kent.

La scurt timp după aceea, Reginei i s-au alăturat membrii care lucrează ai familiei ei pentru faimosul flypast, o afișare de șase minute de avioane, purtând acum ochelarii de soare.

Printre cei de pe balcon cu Majestatea Sa se numărau Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, Ducele și Ducesa de Cambridge și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, Prințesa Anne și soțul ei Sir Timothy Laurence și Contele și Contesa de Wessex și copiii lor, Lady Louise și vicontele Severn.

Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Kent privesc de la balcon în timpul Trooping the Colour la Londra. (AP)

Au stat să urmărească zborul de șase minute a peste 70 de avioane, inclusiv elicoptere Apache, Typhoons și Red Arrows.

Ducele și ducesa de Sussex, care s-au întors în Marea Britanie din SUA, au fost văzuți uitându-se la defilarea Horse Guards mai devreme în cadrul evenimentului din biroul generalului-maior.

Lor li s-au alăturat ceilalți nepoți și strănepoți ai Reginei.

Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte în procesiunea cu trăsura către Trooping the Color în timpul jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a în The Mall, Londra, Marea Britanie. (Cadru de sarma)

Horse Guards Parade a fost prima parte a Trooping the Colour.

Ducesa de Cornwall și ducesa de Cambridge au fost primii membri ai familiei regale care au părăsit Palatul Buckingham într-o trăsură trasă de cai pentru paradă, alături de cei trei copii ai Cambridge – prințul George, în vârstă de opt ani, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani și prințul Louis, în vârstă de patru ani. – călare în trăsura pentru prima dată.

Prințul William, în rolul său de colonel al Gărzilor Irlandeze, era călare. Anul acesta va fi desfășurată culoarea Batalionului 1 Gărzi irlandeze. Prințul de Wales și Prințesa Regală erau și ei călare.

Camilla, Ducesa de Cornwall, Catherine și Ducesa de Cambridge la prezentarea de modă Trooping the Color din 02 iunie 2022 la Londra, Anglia. (Getty)

Cei trei copii de la Cambridge dădură respectuos din cap când treceau pe lângă culoare, strâmbându-se în soarele strălucitor al Londrei în timp ce călăreau.

Ducesa de Cambridge poartă cercei cu diamante și safir, despre care se crede că sunt din colecția Diana, Prințesa de Wales, cunoscută drept suita Saudi Sapphire, și un pandantiv asortat.

Ținuta ei albă este un reportaj al garderobei ei făcute de Alexander McQueen, pălăriei ei de modistarul britanic Philip Treacy.

Kate, Ducesa de Cambridge, copiii ei Prințul Louis, Prințul George, Prințesa Charlotte și Camilla, Ducesa de Cornwall se plimbă cu o trăsură trasă de cai în timpul paradei de naștere a Reginei, Trooping the Color la Londra, miercuri, 2 iunie 2022, prima dintre cele patru zile de sărbători pentru a marca Jubileul de platină. (AP)

Mii de oameni aliniază străzile de la The Mall din Londra, care duc la Palatul Buckingham, unde are loc evenimentul principal, dar toate punctele de observație publice sunt acum pline, a confirmat Poliția Metropolitană.

Gărzile Reginei marșează în timpul Paradei Trooping the Color la Horse Guards, pe 02 iunie 2022, la Londra, Anglia. (Getty)

Alți membri ai familiei regale pe care să îi urmărească din această perspectivă îi vor include pe ceilalți nepoți ai Reginei, Peter Phillips, Zara Tindall, Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice – și soțiile lor, plus orice copil suficient de mare pentru a fi urmărit de departe.

GHID ULTIME: La ce să vă așteptați de la sărbătorile jubileului de platină din acest weekend

Prințul William, Ducele de Cambridge și Prințul Charles, Prințul de Wales călăresc pe un cal în timpul Paradei Trooping the Color din 02 iunie 2022 la Londra, Anglia. (Getty)

De asemenea, vor fi prezenți Ducele de Kent, Prințesa Alexandra, Prințul și Prințesa Michael de Kent, Contele de Snowdon și familia sa și Lady Sarah Chatto și familia sa. Ducele de York, care s-a retras din funcțiile publice în noiembrie 2019, nu va fi acolo.

Regina și familia ei vor urmări apoi un zbor de șase minute cu peste 70 de avioane, inclusiv elicoptere Apache, Typhoons și Red Arrows.

Catherine, ducesa de Cambridge, zâmbește în timpul prezentării de modă Trooping the Color din 02 iunie 2022 la Londra, Anglia. (Getty)

Avioanele Royal Navy, Armata și Royal Air Force vor zbura peste Palatul Buckingham după Trooping the Colour.

Primele care vor apărea vor fi elicopterele Royal Navy Wildcat, Royal Navy Merlin și British Army Apache.

Regina sărbătorește 70 de ani pe tron, primul suveran britanic care a făcut acest lucru.

Prințul Edward și Sophie, Contesa de Wessex, împreună cu copiii lor, Vicontele Severn și Lady Louise Windsor, părăsesc Palatul Buckingham pentru ceremonia „Trooping the Color” de la Horse Guards Parade din Londra, miercuri, 2 iunie 2022, prima dintre cele patru zile de sărbători care să marcheze jubileul de platină. (AP)

Stră-străbunica lui, Regina Victoria, s-a apropiat și a domnit aproape 64 de ani. Și-a sărbătorit jubileul de diamant în 1897, iar în 2012, regina Elisabeta a făcut același lucru.

Anul acesta, pe 6 februarie, regina a devenit oficial cel mai longeviv monarh al Marii Britanii la aniversarea morții tatălui ei.

Pe 21 aprilie a împlinit 96 de ani, dar ziua de naștere a suveranului este sărbătorită în iunie din cauza vremii mai favorabile din Regatul Unit.

CITESTE MAI MULT: Popularitatea prințului Harry și a lui Meghan scade la minim

Prințul William, Duce de Cambridge și salută în timpul Paradei Trooping the Color de la Palatul Buckingham, pe 02 iunie 2022, în Londra, Anglia. (Getty)

Jubileul de platină al Reginei va coincide astăzi cu ziua ei oficială de naștere, deoarece familia regală va lua parte la Trooping the Colour.

Spectacolul este primul din weekendul de vacanță de patru zile și va vedea membrii familiei regale britanice reunindu-se pentru a-și sărbători liderul.

Prințul Harry și Meghan s-au întors la Londra din Statele Unite, la invitația monarhului.

Va fi pentru prima dată când Sussex se reunesc cu familia regală mai largă de când au demisionat din funcția de membri ai familiei regale în 2020.

Mai multe în curând.

Pentru o doză zilnică de 9Honey, Abonați-vă la newsletter-ul nostru aici.

Kate Middleton defilează cu culoarea

Weekend-ul jubileului de platină al Reginei Elisabeta: în fotografii

Add Comment