Jennifer Lopez și Ben Affleck nu vor rezista, spune primul soț, Ojani Noa

Bennifer 2.0 este sortit divorțului, spune primul soț al lui Jennifer Lopez.

Ojani Noa, în vârstă de 48 de ani, spune că fostei sale soții „îi place să fie îndrăgostit”, dar își pierde interesul după ce pasiunea pentru căsniciile lui se prăbușește, The Mail zilnicraportat.

Domnul Noa – care l-a întâlnit pe J-Lo când era un refugiat cubanez la mesele de așteptare în Miami – și-a păstrat un profil scăzut de când și-a dizolvat uniunea de un an cu Jenny din bloc în 1998, a raportat New York Post.

El a spus pentru presa că recenta sa nuntă cu Ben Affleck i-a adus înapoi amintiri vechi.

„Ben este soțul numărul patru. Eram soțul numărul unu și ea mi-a spus că sunt iubirea vieții ei. Când ne-am culcat în noaptea nunții, ea a spus că vom fi împreună pentru totdeauna”, a spus el.

Pe lângă faptul că a fost căsătorit de patru ori, Lopez, în vârstă de 53 de ani, a fost logodit de șase ori, inclusiv de două ori cu Vânătoare de bunăvoință actor, la vreo 20 de ani distanță.

Domnul Noa a fugit din Cuba cu o barcă gonflabilă la vârsta de 15 ani și a supraviețuit călătoriei de 150 km până în Statele Unite. Și-a găsit de lucru spălând vase la restaurantul Ocean Drive al Gloriei Estefan, Lario’s On The Beach, când avea 22 de ani.

„Miami era zgomot. Am făcut modeling. am împins. Mi-am dorit visul american – și l-am găsit când Jen a intrat în Lario’s”, a spus el.

„Nu aveam idee cine este. Ochii noștri s-au uitat unul la altul și am crezut că este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată.

În noaptea următoare, Lopez s-a întors la bar și domnul Noa i-a servit cartofii prăjiți unui alt client, după ce ea a spus că arătau „delicioși”, potrivit raportului.

„Am fost încântat. Ea purta un top alb și pantaloni și îmi amintesc că credea că are cel mai frumos corp pe care l-am văzut vreodată. Ea mi-a spus mai târziu că a știut că în prima seară se va căsători cu mine”, dl. Noa și-a amintit.

Mai târziu în acea noapte, duo-ul a petrecut la un club numit Comuna, potrivit domnului Noa.

„Când am ajuns la club, prietenul meu Leo a dus-o pe Jen pe ringul de dans și m-am gândit: „O, omule, ești un tip norocos. Apoi (prietenul ei) a spus: „Când se întorc, ia-o pe Jen acolo”. Ea este interesată de tine.

„Se întorc și o iau de mână și o conduc pe podea și începe un cântec lent. Era electric. Tremura și a spus: „Mă faci nervos”.

„Am simțit amândoi energia romantică. A fost instantanee și intensă. De parcă ne-ar fi răspândit corpurile. I-am spus: „Eu mă simt la fel ca și tine”. I-am ridicat bărbia și i-am dat un sărut – a fost un sărut. de parcă ne-am cunoaște încă.”

În timp ce cei doi s-au sărutat de noapte bună, un trecător a exclamat „Doamne, este Jennifer Lopez din „Money Train””, și-a amintit domnul Noa. — Atunci mi-am dat seama că poate era cineva.

„A doua zi dimineață, îmi sună paginatorul. Jen trebuia să mă vadă înainte de zborul ei. Ușa se deschide și eu o deschid și ea îmi cade în brațe. Ne-am sărutat și, în timp ce ea a plecat cu limuzina ei, s-a întors ca în filme și m-am gândit: „Asta este. Aceasta este o nebunie”, a spus domnul Noa Poștă.

În timp ce Lopez se afla în Los Angeles, domnul Noa a vorbit adesea cu el de la cabina telefonică a restaurantului, potrivit lui Poștă. La întoarcerea sa în Florida, actorul l-a invitat să fie întâlnirea lui pentru sânge și vin primul.

„Am închiriat un costum ieftin. Am ajuns pe covorul roșu, erau toate aceste lumini intermitente și ventilatoare care țipă. Am început să mă simt rău. Am mers pe covor ținându-o de mână, apoi am stat în lateral în timp ce dădea interviuri.

„Am auzit-o spunând: „Jack, vreau să-mi cunoști întâlnirea, Ojani”. M-am întors și ea mi-a prezentat lui Jack Nicholson. Apoi ea a spus: „Acesta este Michael” – și era Michael Caine. M-am simțit ca și cum aș fi într-un film. Acum câțiva ani, eram pe o barcă în ocean, fugind de Fidel Castro, iar acum sunt pe un covor roșu. Michael Caine era adorabil. El a spus: „Nu-ți face griji, te vei obișnui cu asta”.

După premieră, cuplul și-a desăvârșit relația, a declarat domnul Noa pentru presa.

„A fost prima dată când am făcut sex. A fost perfect. Ea a fost perfectă. Ne-am întins acolo după aceea și a spus: „Vreau să fii în viața mea pentru totdeauna. Te iubesc”. M-am simțit ca domnul Cenușăreasa”, a spus el. a spus.

Noa a spus că crede că relația funcționează pentru că nu era impresionat de faima ei.

„Este o fată tradițională. Ea provine dintr-o familie umilă de Puerto Rican. Ea dorea pe cineva care să o protejeze, cineva care să o apere. Ne-am îndrăgostit total”, a spus el, potrivit articolului.

“Mi-am părăsit slujba și m-am mutat la Los Angeles. Am locuit într-un apartament frumos. Dar curând ne-am mutat în prima noastră casă și apoi casele au tot devenit mai mari. Îi plăcea că sunt un balsero (chevron) din Cuba. Nu mi-am dorit niciodată orice de la ea. Întotdeauna am lucrat și am avut banii mei”, a spus el despre locuința cu nativul din Bronx.

„Am fost împreună de aproximativ șase luni când ea a făcut-o Selena. Am fost la San Antonio, Texas pentru filmare și în fiecare noapte ne întorceam la hotel și ea se prăbuși în brațele mele pline de nesiguranță. Ea nu credea că este suficient de bună. În miezul nopții, ea izbucnea în lacrimi. Am consolat-o și i-am spus că e cea mai bună, că o ucide.

„Îi place să facă cumpărături, iar când nu filma, mergeam la mall-ul local. Într-o zi am intrat într-un magazin de bijuterii și a început să se uite la inele. Ea a arătat spre unul și a spus: „Îl iubesc pe acela. “

„Ea a plecat și m-am prefăcut că trebuie să merg la baie. M-am furișat în magazin și i-am spus fetei să-l lase deoparte. Aveam bani deoparte. Lucrasem ca antrenor personal, dar aveam și bani pentru modeling. Inelul a costat 15.000 de dolari SUA (21.400 de dolari australieni), o avere la acea vreme. Am ascuns inelul într-o pungă de plastic în spatele chiuvetei.

Potrivit raportului, domnul Noa i-a cerut lui Lopez în căsătorie în timpul petrecerii de închidere a filmului apreciat de critici.

„Toată lumea aplauda. Am îngenuncheat și i-am dat inelul. Ea plângea și râdea și a spus „Da!” “, și-ar fi amintit.

Tensiunile au crescut când mama lui Lopez a certat-o ​​pentru că a decis să se căsătorească în Florida în loc de Bronx, potrivit articolului.

„Jen ar fi în lacrimi tot timpul. Mama lui îl suna și țipa la el, încercând să-l facă să-și schimbe locul. Așa că am sunat-o pe (mama lui Jen, Guadalupe Lopez) pe Lupe și i-am spus: „Trebuie să oprești asta”. A fost o mare greșeală. De atunci a existat tensiune între mine și Lupe.

Lopez a început rapid să se schimbe odată cu creșterea banilor și a faimei, a spus iubitul disprețuit.

„Ea a trecut de la Jen la J-Lo, această mare companie care face milioane. Avea toți acești oameni noi în jurul ei, toți dorind să facă bani cu ea. Am sunat și un asistent a spus: „Îmi pare rău, nu este disponibilă”.

Când domnul Noa a fost însărcinat să lanseze clubul de noapte al lui Lopez din LA, a văzut fotografii publicate ale soției sale cu Puff Daddy, care a produs o parte din muzica sa în New York, potrivit articolului.

„Am sunat-o pe Jen și am întrebat-o de ce iese cu el la întâlniri și mi-a spus: „Este doar afaceri. Asta mi se spune că trebuie să fac. Am fost geloasă și am strigat: „Dar ești căsătorit!” »

„Ne-am dorit copii, am discutat despre a avea copii. Apoi mi-a spus că nu poate avea un copil pentru că i-ar răni cariera”, a spus el.

Domnul Noa și Lopez au mers pe Oprah, unde ea a negat că căsătoria a avut probleme.

„Toată viața noastră a devenit o minciună”, a spus domnul Noa, amintind că a slăbit 17 kg din cauza stresului fațadei.

„Ne-am dus la Globurile de Aur și ne-am așezat cu Jack (Nicholson). El a spus: „Arăți atât de fericit.” I-am spus „Nu este ceea ce pare”. Mi-a spus să rămân. Nu m-am gândit niciodată că voi primi. sfaturi de relație de la Jack Nicholson.

După 11 luni, cuplul a divorțat și Lopez sa întâlnit public cu Puff Daddy la scurt timp după.

Domnul Noa a ajuns să obțină 50.000 de dolari într-un acord de înțelegere și a continuat să-și poarte inelul, deoarece cei doi au rămas aproape, potrivit raportului.

„Au fost momente când mi-a spus că vrea să se întoarcă împreună. În momentele de liniște ea spunea: „Am nevoie de tine în viața mea. Nu vreau să te pierd”, își amintea domnul Noa.

Scurta căsătorie a lui Lopez cu Chris Rudd s-a dizolvat și Affleck a pus întrebarea pentru prima dată înainte de a se despărți oficial de dansatorul ei de rezervă.

Doi ani mai târziu, în 2004, Lopez se va căsători cu Marc Anthony. Cuplul a rămas împreună timp de 10 ani.

Actrița l-a angajat pe domnul Noa să conducă un restaurant în Los Angeles în jurul anului 2002, dar l-a concediat trei ani mai târziu. El a dat-o în judecată, s-a stabilit și s-a mutat înapoi în Florida, unde nu s-a recăsătorit, potrivit articolului.

Domnul Noa a spus că a crezut că ar fi putut rezista cu Lopez dacă nu ar fi fost „paraziții care mănâncă celebrități” și rapoartele din presă care îl numesc „sărac chelner”, potrivit raportului.

„Le urez lui și lui Ben tot binele, dar nu sunt sigur că va dura”, a spus domnul Noa.

„Cred că este cineva care se va căsători de șapte sau opt ori. Nu am văzut-o niciodată stabilindu-se cu o singură persoană. Ea se împinge să avanseze constant în viața ei profesională, motiv pentru care a avut o carieră de trei decenii, dar avansează și în viața privată.

„Dacă Ben o are pe Lupe lângă el, atunci poate că are o șansă”, a spus domnul Noa Poștăzâmbitor.

Acest articol a fost publicat inițial de New York Post și reprodus cu permisiunea

.

Add Comment