Iris Jones, 82 de ani, furioasă după zvonurile despre divorțul de soțul ei

Egipteanul Mohamed Ahmed Ibriham a criticat „uratorii” după ce au apărut zvonuri despre el și iubita lui în vârstă, Iris Jones, în vârstă de 82 de ani.

Iris Jones și-a ridicat din sprâncene când a vorbit despre așternutul băiețelului ei egiptean – 46 de ani mai tânăr decât ea, într-o emisiune matinală din Marea Britanie.

Bătrânul de 82 de ani din Marea Britanie s-a căsătorit cu inginerul Mohamed Ibriham, în vârstă de 36 de ani, în 2021 și a făcut In aceasta dimineata gazdele emisiunii Holly Willoughby și Phillip Schofield roșesc cu povești picante despre viața lor sexuală, Soarele rapoarte.

Acum Mohamed s-a întors fericit în Marea Britanie, locuind cu Iris în Somerset (sud-vestul Angliei), după ce i s-a acordat o viză de soț.

Cu toate acestea, a trebuit să se întoarcă recent în Egiptul natal din cauza unei boli în familie.

Iris și Mohammed au împărtășit pe canalul lor comun de YouTube cum acest lucru i-a determinat pe unii să susțină că au fost separați și/sau divorțați.

Nerăbdători să pună capăt acestor zvonuri, ei au lansat o declarație în care spun că nu a fost categoric cazul.

„Unii autostopi spun că suntem separați sau divorțați, o spun pe rețelele de socializare”. spuse Mohammad.

„Sunt foarte năuciți, nu-și cunosc fundul din cot”, a adăugat Irisul deschis, referindu-se la ea însăși drept „soția iubită a lui Mohamed”.

Plângerile cu privire la zvonuri s-au aprins apoi puțin mai mult, Mohamed referindu-se la oameni care au făcut astfel de afirmații drept „nemernici proști”.

„Du-te naibii – la dracu de tine”, a spus el.

Iris a adăugat: — Obține o viață.

Iris a spus deja Soarele cum fusese separată de Mohamed de peste un an în timpul pandemiei.

„Durerea de inimă este de necrezut”, a spus ea. „Tot ce vorbim acum este despre ce se va întâmpla când ne vom întâlni.

„Mi-e atât de dor de Mohamed, îl vreau doar cu mine în Marea Britanie.

„Dacă nu ar obține viză, ar fi sfârșitul lumii. E ca și cum ar fi mort, dar nu este mort – pur și simplu a dispărut.

Mohamed a adăugat: „Mi-e atât de dor de Irisul meu”.

Iris a spus că mutarea lui Mohamed în Marea Britanie ar fi „foarte bună pentru economie” și a adăugat: „El ar putea lucra la Hinkley Point Power Station – este inginer de formare.

Iris a lăsat telespectatorii cu gura căscată când a mărturisit la televizor în ianuarie 2020 că a folosit un tub întreg de lubrifiant KY Jelly în timpul primei ei intimități cu Mohamed.

„Pastilele pe care le iau îmi fac pielea să se simtă îngrozitor de subțire”, a spus Iris. „Așa că o putem face doar întinși, cu el deasupra mea. În rest, este foarte dureros și voi avea vânătăi.

Ea a spus: “Îmi place să șochez oamenii. De ce nu? Îi face să râdă. Sunt într-adevăr o moșcadă – chiar dacă am folosit jeleu KY. ce fac în dormitor.

„Spunând asta, Mohamed este faraonul meu. El este egiptean pur. El este foarte, foarte sexy. Este un om minunat.

Dar mulți telespectatori se temeau că Iris este înșelată de noul ei iubit, pe care l-a cunoscut pe Facebook la începutul anului 2019.

Iris, care este mama poștașului Stephen, în vârstă de 55 de ani, și a șoferului de camion pentru reciclare, Darren, în vârstă de 53 de ani, a declarat: „Am văzut programe la televizor despre femei care sunt furate cu mii de bărbați mai tineri, dar nu am fost niciodată atât de îndrăgostită. inainte de.

„Știu că oamenii cred că sunt un bătrân și el profită de mine, dar nu pentru bani – nu am. Nu sunt genul de femeie care poate fi înșelată. Și nu a cerut niciodată bani – împărțim toate cheltuielile 50/50.

„Nu mi-e teamă că va primi o viză și apoi îmi va da drumul. Îi încredințez viața mea. »

Când Iris, o îngrijitoare pensionară, l-a cunoscut pe Mohamed, era divorțată de 27 de ani și dragostea era cel mai îndepărtat lucru de mintea ei.

Ea a spus: „L-am întâlnit pe primul meu soț, Gwyn, care a murit de cancer în 2016, la chippie local din Weston, în vara lui 1962.

„Ne-am căsătorit în 1963. Eu aveam 24 de ani, iar el 26. Dar căsnicia nu a fost una fericită și până ne-am despărțit, în 1993, nu mai făcusem sex de cinci ani. După divorț, nu mi-a păsat deloc de bărbați.

„Dar nu am fost singur. Nu sunt o persoană singuratică – îmi place propria mea companie.

Viața lui Iris s-a schimbat pentru totdeauna la începutul anului 2019, când fiul ei, Stephen, i-a cumpărat un laptop și a înregistrat-o pe Facebook. S-a alăturat unui grup pentru atei, unde a putut să discute cu Mohamed.

Ea a spus: „Intelectul lui a strălucit și când mi-a trimis poze m-am gândit: „O, Doamne, este superb. Dar mi-am dat seama cât de tânăr este, așa că nu m-am gândit niciodată că va ieși ceva din asta. A fost într-o căsătorie aranjată timp de zece ani, care s-a încheiat în mai 2020, deși s-au despărțit în urmă cu doi ani.

„Când a început să-mi spună „Iubire”, i-am spus: „Nu începe să ai noțiuni romantice, voi fi în curând la optzeci”.

„Dar mi-am dat seama că mă îndrăgostesc de el. Mi-a spus că m-a iubit prima dată la aproximativ trei săptămâni după ce ne-am cunoscut. El a spus: „Nu aveam nicio intenție să mă îndrăgostesc de un Iris de 79 de ani, tocmai am făcut-o. El crede că avem o conexiune spirituală și că eram meniți să fim.

În noiembrie 2019, la doar cinci luni după conectarea online, Iris a zburat cinci ore de la Londra Heathrow la Cairo pentru prima lor întâlnire în viața reală.

Ea a spus: „Am avut o rochie de mireasă în geantă. Se presupunea că ne căsătorim, eram îndrăgostiți.

„În sala de sosiri, l-am văzut pe acest bărbat înalt, incredibil de frumos și i-am sărit în brațe”.

Mohamed, care s-a mutat înapoi cu părinții săi după ce i s-a rupt căsnicia, a plătit ca ei să stea într-un apartament din oraș. Era acolo, la câteva ore după ce s-au întâlnit, au devenit intimi pentru prima dată.

Ea a spus: „Am fost puțin timidă că el mi-a văzut corpul. El este atât de tânăr și musculos în timp ce eu sunt o bătrână.

„Dar el crede că sunt foarte frumoasă. Încă mă simt urât, dar el spune că sunt frumoasă.

„Nu făceam doar sex, ci ne întindeam unul în brațele celuilalt”.

Din păcate, nu s-au putut căsători pentru că Iris nu și-a dat seama că trebuie să-și aducă actele de divorț cu ea. După o lună, Iris a fost devastată să se întoarcă în Marea Britanie, dar o lună mai târziu a plătit în plus 600 de lire sterline (1.000 de dolari) pentru a se întoarce la Cairo.

Ea a spus: „A-l revedea a fost perfect. Învățăm atât de multe unii de la alții de fiecare dată. Sunt un bătrân ticălos în timp ce el este mai relaxat. Dar ne echilibrăm unul pe altul.

În imposibilitatea de a se căsători nici în această vizită, deoarece divorțul lui Mohamed nu a fost încă finalizat, cuplul s-a căsătorit în cele din urmă la a treia vizită a lui Iris, unde ea a urmat toate îndrumările guvernamentale pentru căsătorie, în octombrie 2020.

Ea a spus: „Fiii mei nu au știut până nu l-au citit online, dar nu mi-a păsat ce cred ei. Este viata mea.

„Nunta a fost foarte simpla, intr-o cladire de birouri. Apoi am sărbătorit cu Coca-Cola și KFC. În acea noapte ne-am îmbrățișat și apoi am făcut sex în dimineața următoare. A fost cel mai bun sex din viața mea și am fost atât de fericit.

Acest articol a apărut inițial pe The Sun și a fost reprodus cu permisiunea

.

Add Comment