Interviul prințului Harry pune în lumină obiceiul său prost de a rescrie istoria

Un nou interviu cu Prințul Harry aruncă lumină asupra unui obicei prost pe care se străduiește să-l renunțe.

Spune ce vrei despre Prințul Harry, Duce de Sussex, dar bărbatul are o disciplină destul de impresionantă.

Nu cu mult timp în urmă, niciun club de noapte Mayfair, club de membri sau băutură cu doi biți nu a reușit cu adevărat până când Harry a fost fotografiat de paparazzi împiedicându-se, târându-și sau împingându-și drumul în afara ușii, arătând hotărât mai rău pentru uzură.

Ani de zile, Harry a trebuit să facă ceea ce a fost prințesa Anne cu o pușcă bună cu 16 mâini – desenată perpetuu și irevocabil.

Și totuși, chiar săptămâna trecută, când a fost în Olanda pentru ultimele Jocuri Invictus, campionatul său sportiv de mare succes pentru veteranii accidentați și personalul în serviciu, a fost în oraș cu băieții și, pregătiți-vă, a băut o bere. Unu. ONU. Bine.

De fapt, potrivit proprietarului barului irlandez O’Casey unde s-a petrecut această scenă șocantă, el a stat trei ore la o halbă și a refuzat injecțiile gratuite de tequila.

Din nou, în aceste zile, Harry a devenit copilul afiș pentru o viață curată, după ce și-a schimbat felurile de a bea bere cu meditație, matcha și citate Maya Angelou.

Dar încă mai are un obicei deosebit de prost care, dacă ceva, s-a înrăutățit doar de când el și soția sa Meghan, ducesa de Sussex, au părăsit rangurile regale și l-au dus în SUA acum doi ani.

Pare incapabil să reziste rescrierii istoriei.

Am avut ultima privire asupra acestui peccadillo în această săptămână, când a fost intervievat de investitorul Reid Hoffman din Silicon Valley pentru podcast-ul său. Ladder Masters. Harry a fost acolo sub masca lui de Chief Impact Officer al BetterUp, o slujbă care compensează prin sunet ceea ce îi lipsește în detaliu.

La un moment dat, Hoffman le-a spus ascultătorilor că atunci când era vorba de „îmbunătățirea rezultatelor sănătății mintale” în Marea Britanie, „uneori a fost o luptă dificilă”.

Harry a fost de acord, spunând că atunci când a fost vorba de SUA versus Marea Britanie, „diferențele culturale sunt uriașe”.

„Vorbești despre asta aici, în California, „O să-l pun pe terapeutul meu să-ți cheme terapeutul”. În timp ce în Marea Britanie este ca „Terapeu? Ce terapeut? Ce terapeut? Nu am un terapeut. Nu, cu siguranță nu, nu am vorbit niciodată cu un terapeut.

În primul rând, să ne oprim aici pe scurt și să ne minunăm de incapacitatea lui de a rata orice ocazie de a pune cizma în patria sa.

După ce a petrecut ultimii doi ani oferind ceea ce pare o procesiune neîntreruptă de interviuri, bărbatul este antrenat în mass-media la un centimetru de omniprezentul său tricou polo gri. Adică ar fi putut să răspundă cu ușurință la această întrebare fără a-i face pe britanici să arate ca o întreagă insulă de indivizi constipați emoțional și reprimați psihologic.

Cu toate acestea, cea mai mare problemă aici este tendința de a reîncadra și remodela trecutul.

Acum, desigur, britanicii au reputația de a fi foarte atenți la aceste lucruri numite „emoții”, dar în 2016, când Harry și William și Kate, Ducele și Ducesa de Cambridge și-au lansat inițiativa de sănătate mintală Heads Together, răspunsul a fost un zid pentru perete. acoperire de presă favorabilă.

La fel și când, în același an, a apărut în podcastul jurnalistului și avocat al sănătății mintale Bryony Gordon și a dezvăluit că a ajuns „foarte aproape de o defecțiune completă în numeroase ocazii” și a cerut sfaturi cu privire la moartea mamei sale Diana, Prințesa de Wales.

Nu doar compatrioții săi, ci și mass-media au răspuns cu ceea ce a echivalat cu o îmbrățișare colectivă, națională.

Bineînțeles că există diferențe de atitudine între Montecito și Milton Keynes, dar din câte știu eu nu a existat niciun fel de respingere publică față de lucrările lui Harry privind destigmatizarea sănătății mintale.

Nu sunt sigur că recepția prea pozitivă și de susținere se potrivește destul de mult cu caracterizarea lui. (Ce a vrut Harry să facă Regatul Unit? Pentru ca guvernul să ofere NHS gratuită terapie cu gong și boluri tibetane de meditație?)

Este departe de a fi prima dată când sprâncenele au fost ridicate în legătură cu diversele declarații ale lui Harry, care mai târziu se dovedesc a intra în conflict cu diferite fapte.

Luați excursia lui Oprah Winfrey de anul trecut, când Harry i-a spus titanului TV: „Familia mea m-a tăiat literalmente financiar”.

Ce ticălos! Cum îndrăznește Prințul Charles să nu mai plătească cei aproximativ 5 milioane de dolari pe care i-a plătit anual în Sussex doar pentru că ei abandonaseră cu totul Regatul Unit și nu aveau intenția de a se deschide într-un nou centru de agrement din Welsh!

Singura problemă, potrivit lui Charles Clarence House, nu a fost cazul, un purtător de cuvânt dezvăluind anul trecut că viitorul rege a continuat să-și finanțeze fiul și nora până în vara lui 2020. ( Un purtător de cuvânt al ducelui iar Ducesa a declarat presei la acea vreme: „Confundați două linii temporale diferite și este incorect să sugerați că există o contradicție.”

Sau când Harry a vorbit și cu Oprah despre afacerea lor de 120 de milioane de dolari cu Netflix: „În timpul Covid, sugestia unui prieten a fost: „Ce zici de streamers?”.

El a adăugat: „Nu ne-am gândit la asta… existau tot felul de opțiuni diferite”.

Cu toate acestea, anul trecut cel Telegraf a dezvăluit că Meghan a fost „în discuții” cu gigantul de aburi în 2018, când erau încă membri foarte activi ai familiei regale.

A fost, de asemenea, raportat de același post că Sussex au fost în discuții cu serviciul de streaming Quibi, acum dispărut, în mai 2019.

Și apoi sunt detaliile mai minore, dar totuși curioase și contradictorii.

La excursia din Sussex Oprah, Harry a spus despre fiul său și Archie: „Cred că cel mai important lucru pentru mine este să-l lipesc pe spatele unei biciclete în scaunul lui mic și să-l duc la plimbări cu bicicleta, ceea ce nu am reușit niciodată să o fac. . fac când eram tânăr.

Fotografiile cu ducele în copilărie mergând pe bicicletă cu tatăl și fratele său au apărut rapid.

Sau, în 2017, Harry i-a spus lui Bryony Gordon că William a fost cel care l-a încurajat să vină în consiliu… dar apoi i-a spus gazdei de podcast Dax Shepherd anul trecut că acum soția sa Meghan a fost cea care i-a dat impulsul să ceară ajutor, spunând: „ Ea a văzut-o imediat. Își dădea seama că mă doare.

(Pentru a fi corect, sunt șanse ca fratele său și Meghan să-l îndemne să vorbească cu un terapeut.)

Ascultă, susținerea lui Harry în jurul sănătății mintale merită toate stelele de aur și o mie de high five. El a dat dovadă de un mare curaj făcându-se atât de vulnerabil și să vorbească despre propriile sale experiențe și angajamentul său de a încerca să-i ajute pe alții este fără reproș. Inima lui este foarte clar în locul potrivit.

Dar poate că problema constă în faptul că a petrecut doar zece zile în Marea Britanie în ultimele 750 de zile. Poate că dacă s-ar întoarce puțin mai departe și-ar aminti că, cu siguranță, a devenit o figură polarizantă în Marea Britanie, dar când vine vorba de munca sa în sănătatea mintală, întreaga țară este în spatele lui.

Daniela Elser este un expert și scriitor regal, cu peste 15 ani de experiență în lucrul cu o serie de titluri media de top din Australia.

Citiți subiecte conexe:Prințul Harry

.

Add Comment