Fotografie rugină: Alec Baldwin văzut într-o nouă înregistrare a camerei corporale după moartea lui Halyna Hutchins

Anchetatorii au lansat filmări ale camerei corporale de pe platoul lui Rust, arătând clipuri ciudate cu Alec Baldwin repetând scena lui și consecințele împușcăturii.

Alec Baldwin este văzut în filmările recent lansate ale camerei de corp în care spun poliției că nu a simțit „fără recul” atunci când a tras din greșeală cu un revolver de calibrul .45 în timpul filmărilor fatale ale lui Rust în octombrie.

Incidentul i-a luat viața fotografului Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani.

„Când am tras cu pistolul, departe de cameraman, nu am îndreptat niciodată pistolul către o cameră, m-am întors și am făcut așa”, a spus el anchetatorilor, făcând o armă cu degetele și legănându-și brațul peste o masă aglomerată într-un camera de interviuri la biroul șerifului din județul Santa Fe.

„Și acolo era ea. Și împușcătura a mers. Și a mers direct la pământ.

Anchetatorii din Santa Fe care investighează împușcătura de marți de pe platourile de filmare au lansat o mulțime de înregistrări referitoare la incidentul care a ucis Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, cu un videoclip care îl arată pe Baldwin, în vârstă de 64 de ani, repetând la fața locului, relatează Fox News.

Oferiți mai multe știri live și la cerere despre divertisment cu Flash. Peste 25 de canale de știri într-un singur loc. Nou în Flash? Încercați 1 lună gratuit. Oferta se încheie pe 31 octombrie 2022 >

Fotografia în sine nu a fost surprinsă de camera, dar Baldwin este văzut întrebând despre starea lui Hutchins.

Fișierele includ interviuri cu martori cheie la fața locului și mai târziu în biroul șerifului, inclusiv Baldwin, prim-asistent regizor David Halls, armurierul Hannah Gutierrez Reed, maestru de recuzită Sarah Zachry, precum și rapoarte de la incidente, fotografii de la locul crimei și alte dovezi.

Baldwin le spune anchetatorilor săi că „Hannah mi-a înmânat arma”, referindu-se la armurier și contrazicând rapoartele poliției conform cărora Halls i-a înmânat arma lui Baldwin și i-a spus că este „rece” sau sigur, înainte de incident.

Halls a informat separat anchetatorii cu privire la controalele de securitate standard din industrie și ghidurile de manipulare a armelor de foc.

„Acest film s-a terminat”, le-a spus el parlamentarilor. „Este prea marcat. Directorul de imagine a fost ucis. Directorul a fost rănit. Alec Baldwin a fost implicat.

Souza a mai spus poliției că „armuiarul” i-a predat arma lui Baldwin și a descris incidentul din perspectiva lui într-un interviu din patul său de spital, despre care el a spus mai târziu că nu și-l va aminti pentru că „nu mai avea” medicamente.

„O bubuitură foarte puternică și am simțit că cineva m-a lovit cu un picior în umăr”, a spus el din patul său de spital. „Și apoi am fost pe fund, apoi am ridicat privirea și am văzut-o pe directorul de fotografiat, Halyna Hutchins, cu sânge curgându-i pe spate… Cred că a trecut prin ea și în mine.”

L-a întrebat pe deputat despre starea lui Hutchins, dar ofițerul nu știa la momentul respectiv.

Un alt videoclip îi arată pe primii care au intervenit tratând cu disperare pe Hutchins și Souza pe podeaua bisericii. Ea pare conștientă pentru o mare parte a întâlnirii.

Un Baldwin zguduit cere o țigară și în condițiile lui Hutchins și Souza.

Videoclipul ulterior al camerei corporale pare să arate un deputat vorbind cu Baldwin în difuzor. El se întreabă cum ar fi putut fi prezent un glonț adevărat pe tablă și întreabă dacă un glonț fals „defect” ar putea de fapt să tragă.

„Deci există șansa să fie de fapt un manechin care a fost defect?” întreabă Baldwin în difuzor. — N-am auzit niciodată de asta.

Ea îi spune că ancheta este în desfășurare și că discuția se îndreaptă către mediatizarea tragediei.

„Din nou Alec, domnule Baldwin, vreau să știți că încercăm să nu dăm atât de multe informații presei”, a spus ea. „Au sunat tot timpul la biroul nostru PIO (ofițer de informații publice).

Mai târziu, după ce a petrecut mai mult de o oră vorbind cu anchetatorii într-o cameră de interogatoriu a biroului șerifului, Baldwin este văzut prăbușindu-se înainte, legănându-și fața și ducându-și o mână la inimă înainte de a ieși din cameră cu capul în jos.

Videoclipul camerei corporale îl arată pe Gutierrez Reed, purtând o cămașă de flanel peste un tricou negru, în spatele unui camion de poliție, în timp ce îi spune adjunctului despre rolul său pe platou.

„Eu sunt armurierul lor”, a spus ea. — Sau cel puţin am fost.

Într-un videoclip separat de la biroul șerifului, ea descrie jobul mai detaliat.

„Ar trebui să verific armele și le încarc și le predau actorului”, spune ea. Ea îi spune anchetatorului că lucrează doar de câteva luni ca armurier, dar a fost în preajma armelor de foc toată viața.

Tatăl său este, de asemenea, un armurier consacrat la Hollywood.

A fost atât de mult interes pentru înregistrări, încât biroul șerifului a trimis scuze la câteva minute după ce contul lui Dropbox a fost suspendat din cauza traficului excesiv.

Mai multe videoclipuri de la o cameră de securitate din camera de interogatoriu a șerifului par să nu aibă sunet.

După ce a fost condus în camera de interogatoriu, Baldwin este văzut stând singur timp de aproximativ patru minute înainte ca anchetatorii să intre și să înceapă să vorbească cu el. Între timp, el este văzut jucându-se cu telefonul și sunând pe cineva.

Apoi discută cu anchetatorii timp de mai mult de o oră, folosind o varietate de gesturi ale mâinii, făcând în mod repetat o armă cu degetele.

Spre sfârșitul interviului, se vede ținându-și fața în mână, de parcă tocmai ar fi primit o veste proastă.

Videoclipul cu camera corporală a unui deputat care a răspuns arată sosirea îngrozitoare a primilor care au intervenit, care s-au grăbit să aducă ajutor lui Hutchins și Souza, ambii întinși pe podeaua unei biserici din era Vestului Sălbatic, folosită drept fundal pentru nefericită scenă.

„Avem nevoie de un sigiliu”, a spus unul dintre medici. — Ai un sigiliu?

Deputatul scotocește frenetic în geantă.

“O incheietura?” el a răspuns. „Am o mănușă sterilă, care împachetează tifon”, răspunde el.

Ei discută amploarea rănilor lui Hutchins și observă că un elicopter medical este pe drum.

Ancheta relevă încălcări de securitate

O investigație a Biroului de Sănătate și Siguranță Ocupațională din New Mexico, lansată săptămâna trecută, a constatat încălcări grave ale siguranței pe film și o abandonare a standardelor din industrie. Halls i-ar fi predat arma lui Baldwin fără a efectua controale de securitate alături de Gutierrez Reed.

Autoritățile au spus că nu sunt încă pregătite să elibereze anumite alte dovezi, inclusiv o analiză a datelor telefonice sau balistice ale lui Baldwin, ADN și informații despre amprenta digitală.

Baldwin a negat orice faptă greșită în incident și a spus că nu a apăsat pe trăgaci când a tras arma.

Directors Guild of America, care reprezintă peste 19.000 de regizori, inclusiv Souza, a lansat un panel de revizuire pentru a îmbunătăți siguranța pe platourile de filmare ca răspuns la tragedie.

Un proces pentru moarte din culpă intentat de familia lui Hutchins susține că bugetul scăzut Rugini filmările pentru film au urmat o serie de pași greșiți și nerespectarea protocoalelor minime de siguranță din industrie.

După prânzul din 21 octombrie, directorul asistent David Halls i-a înmânat lui Baldwin un revolver .45 încărcat în timpul repetiției, spunându-i că este un „pistol rece” sau seif. Trecând printr-o scenă, cu camerele oprite, a scos arma la câțiva metri de victime, potrivit procesului.

Baldwin a îndreptat pistolul către Hutchins și s-a jucat cu ciocanul în timp ce se antrena pentru o scenă, potrivit documentelor instanței. Arma a explodat.

„Cred că este clar ce s-a întâmplat”, a declarat Brian Panish, avocatul principal al soțului și fiului lui Hutchins, reporterilor în februarie. „Alec avea pistolul în mână. A împușcat-o. Halina a fost ucisă.

Procesul pentru moarte din culpă îl numește pe Baldwin și un număr de co-inculpați care au legătură cu producția filmului, susținând că „aveau puterea de a preveni moartea lui dacă și-ar fi respectat doar datoria de a proteja siguranța fiecărui individ pe un platou în care erau arme. prezent în loc să taie colțuri în procedurile de siguranță în care erau în joc vieți, grăbindu-se să respecte programul și ignorând numeroasele plângeri de încălcări ale siguranței”.

Mix de runde recuperate din set

Avocații lui Baldwin au considerat acuzațiile de imprudență „în întregime false” și săptămâna trecută au susținut că o investigație privind siguranța la locul de muncă l-a „exonerat” – chiar dacă Consiliul pentru sănătate și siguranță din New Mexico Labor a impus o amendă maximă de 139.793 USD (193.000 USD) producției filmului. companie. Baldwin a fost atât vedetă, cât și producător în film.

Orientările industriei instruiesc în mod clar actorii să trateze toate armele de foc de pe platou ca și cum ar fi reale și încărcate. Nu ar trebui să fie niciodată îndreptați către nimeni, „cu excepția cazului în care este absolut necesar să faceți acest lucru în fața camerei”. Și au existat multe niveluri de controale de securitate redundante pe platourile de filmare pe care Gutierrez Reed și Halls nu le-ar fi întreprins – inclusiv verificarea pentru gloanțe în arma înainte de a fi adusă pe platoul de filmare.

Autoritățile din Santa Fe au spus că au recuperat un amestec de cartușe false, blancuri și gloanțe complet funcționale după împușcătură.

Cartușele goale au un aspect distinct – cu vârful sert sau înfundat în locul unde ar merge glonțul și fără proiectile. Manechinele și muniția reală pot arăta identice sau aproape identice, în funcție de procesul de fabricație, dar diferența este menită să fie evidentă pentru oricine ia unul și îl scutură. Manechinele sunt umplute cu bile de metal în loc de praf de pușcă.

Maeștrii de armament și alți armurieri care nu au legătură cu filmul au declarat pentru Fox News Digital că directorul asistent nu ar fi trebuit să manipuleze arma de foc fără a trece prin controalele de securitate adecvate cu armurierul.

Urmărirea penală este încă în curs, potrivit biroului șerifului.

Această poveste a apărut inițial pe Fox News și a fost reprodusă cu permisiunea

.

Add Comment