Colaborare dintre Kate Middleton și Prințesa Anne comandată de Regina: „Vine de foarte sus” | regal | Știri

Prințesa Anne la Muzeul Național al Marinei Regale

Kate, Ducesa de Cambridge și Prințesa Anne urmează să viziteze miercuri sediul Colegiului Regal al Moașelor și al Colegiului Regal al Obstetricienilor și Ginecologilor pentru o apariție comună rară. Kate este patrona Colegiului Regal al Obstetricienilor și Ginecologilor (RCOG), în timp ce Prințesa Regală este patrona Colegiului Regal al Moașelor (RCM). Cei doi vor vizita sediul ambelor organizații pentru a afla mai multe despre modul în care lucrează pentru a îmbunătăți îngrijirea sănătății materne.

Ocazia marchează prima lor angajament în duet, deoarece perechea a avut vreodată angajamente publice doar într-un grup de familie mai mare.

Gazda Pod Save The Queen, Zoe Forsey, a spus în cel mai recent episod al podcastului său că Anne și Kate sunt o combinație pe care „nu se aștepta să o vadă”.

Ea a spus: „A fost interesant să-i văd – și foarte plăcut să-i văd – pe acești doi împreună, pentru că nu-mi amintesc vreun moment când i-am văzut împreună”.

Russell Myers, editorul regal al Daily Mirror, a susținut că colaborarea a venit „de la vârf”.

CITEȘTE MAI MULT: Kate Middleton a avut nevoie de „multă grijă și strategie” pentru a se căsători cu prințul William, expertul în revendicări

Logodna de astăzi marchează prima colaborare dintre Anne și Kate. (Imagine: Getty Images)

Familia Regală face cu mâna de pe balconul Palatului Buckingham

Kate și Anne s-au angajat doar împreună, ca parte a unui grup mai mare. (Imagine: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

El a spus: „Spun asta de ceva vreme, că ar exista mult mai multă colaborare între ei pentru că, ei bine, nu numai că trebuie să existe, dar cred că, după plecarea Sussexes, ei și-au dorit foarte mult să facă. strângeți trapele și ajutați-vă reciproc – mai ales după coronavirus și a fost cu adevărat sus.

„Regina spunea că trebuie să lucrați împreună, despre asta este monarhia – să vă ajutați reciproc să vă prezentați și să vă faceți publice cauzele, pentru că doar așa pot supraviețui”.

Atât Anne, cât și Kate se numără printre membrii cabinetului care și-au asumat mai multe responsabilități în urma ieșirii șocante a Prințului Harry și a soției sale Meghan Markle, demisia Prințului Andrew, moartea Prințului Philip și recenta stare precară de sănătate a reginei.

Pauline Maclaren, coautor al cărții „Royal Fever: The British Monarchy in Consumer Culture”, a spus că împerecherea neobișnuită a celor două femei regale este o modalitate de „modernizare a mărcii regale”.

Meghan Markle și Prințul Harry la Jocurile Invictus

Meghan și Harry au renunțat la rolurile lor în Familia Regală în 2020. (Imagine: Karwai Tang/WireImage)

Doamna Maclaren a declarat recent pentru Express.co.uk: „Acest lucru evidențiază încă o dată rolul crucial pe care tinerii membri ai familiei regale îl vor juca atunci când Prințul Charles va deveni rege.

„Sunt deosebit de importante în acest moment în care vedem o tranziție mai mare, deoarece sunt viitorul strălucit al monarhiei și cele mai atractive aspecte ale mărcii regale”.

Ea a adăugat: „Am auzit că lui Kate i se vor oferi mai multe sarcini individuale de îndeplinit și de la cine mai bine să învețe decât mătușa ei, care a fost adesea lăudată pentru serviciul ei dedicat.

„Kate va beneficia, prin urmare, de expertiza lui Anne, iar munca lui Anne va câștiga vizibilitate cu Kate alături.”

NU RATAȚI
Kate Middleton este „specială”, în timp ce Sophie Wessex este mai „accesabilă” [ANALYSIS]
Bogăția uluitoare a regelui Felipe al VI-lea a fost dezvăluită pentru prima dată [REVEAL]
Preluarea lui Camilla a titlului de regina consoartă nu a fost „inevitabil” [REPORT]

Prințesa Anne

Prințesa Anne a fost lăudată pentru dăruirea ei față de cabinet. (Imagine: Finnbarr Webster/Getty Images)

În timpul vizitei de astăzi (27 aprilie), Familia Regală urmează să se întâlnească cu reprezentanți ai Centrului Național pentru Îmbunătățirea Maternității Tommy pentru a afla mai multe despre instrumentele digitale disponibile pentru a sprijini femeile cu sarcini cu risc ridicat.

De asemenea, duo-ul va participa la o masă rotundă cu tinere mame și experți în domeniu; conversația se va concentra asupra măsurilor luate pentru a aborda inegalitățile în îngrijirea maternității.

Pentru a-și încheia vizita, Kate și Anne se vor întâlni cu beneficiarii Premiilor Colegiului Regal al Moașelor, care recunosc realizări remarcabile și angajamentul față de domeniu.

Logodna este doar una dintre multele din programul încărcat al celor doi membri regali.

Kate Middleton și prințesa Anne

Lucrul cu Kate poate oferi lucrării lui Anne o mai mare vizibilitate. (Imagine: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Kate și Anne s-au întors recent de la Royal Tours pentru a sărbători Jubileul de platină al Reginei.

Ducesa de Cambridge și soțul ei, Prințul William, s-au îmbarcat într-un tur de opt zile în Caraibe luna trecută.

Cuplul a vizitat trei destinații – Belize, Jamaica și Bahamas – dar s-a confruntat cu reacții din cauza protestelor care ceru reparații din partea familiei regale pentru legăturile lor cu comerțul cu sclavi.

La începutul acestei luni, Anne și soțul ei, Sir Timothy Laurence, au pornit în primul lor turneu de la pandemie, vizitând Australia și Papua Noua Guinee.

Kate Middleton și Prințul William în Bahamas

Kate și William au plecat luna trecută într-un turneu regal în Caraibe. (Imagine: Samir Hussein – Pool/WireImage)

Prințesa Anne și Timothy Laurence

Anne și soțul ei Timothy au vizitat Australia și Papua Noua Guinee. (Imagine: ANDREW KUTAN/AFP prin Getty Images)

Anne a fost mult timp admirată pentru dedicarea ei față de firmă și munca grea în cariera ei regală.

Anul trecut, Times a numit-o cel mai ocupat membru al familiei regale, după ce a îndeplinit 540 de sarcini oficiale impresionante atât în ​​Marea Britanie, cât și în străinătate.

În timpul călătoriei sale de patru zile în Australia și Papua Noua Guinee, Prințesa Regală a luat parte la 20 de angajamente impresionante.

Deși nu au mai lucrat împreună până acum, se spune că Kate și Anne sunt „buni prieteni”.

De asemenea, se crede că ducesa are o legătură strânsă cu fiica Annei, Zara Tindall, a cărei fiică – Mia – are aceeași vârstă cu fiul cel mare al Prințului George, Kate și William.

Add Comment