Cine toastește după această bătălie încurcată de jaffle?

Ei bine, prima săptămână a fost distractivă, dar acum este timpul pentru ce bucătar este totul despre: pedepsirea eșecului. Este o eliminare totală, ceea ce înseamnă că în afară de câștigătoarea imunitatei Julie, toată lumea trebuie să riște eliminarea, cu excepția celor cu ace de imunitate care o pot evita, cu excepția cazului în care nu le folosesc, caz în care nu pot. Simplu.

Bucătarii intră în bucătărie în timp ce judecătorii aplaudă cu ceea ce poate fi interpretat doar ca sarcasm greu. Jock explică că la sfârșitul zilei, unul dintre ei se întoarce acasă, din păcate fără să-și dea seama că mulți dintre ei nu au nicio casă în care să meargă și vor trebui să se întoarcă în stradă.

Eliminarea are loc în două runde. În prima rundă, fanii se luptă cu Favorite pentru a face un „jaffle”, ceea ce neozeelandezii numesc flip flops. Cine face cea mai gustoasă glumă își va salva toată echipa, care se va alătura lui Julie pe balcon pentru a insulta cealaltă echipă.

Harry își declară intenția de a face un jaffle de ciuperci inspirat de Big Mac, făcându-i pe toți să se întrebe despre ce naiba vorbește. Între timp, judecătorii discută, Andy spunându-le celorlalți cât de mult îi place să-și ardă bărbia, înainte de a-i spune Minoli că nu are suficient timp, așa că ar fi bine să nu mai vorbească cu oamenii judecători. Jenn se luptă și cu gestionarea timpului. — Îmi asum un mare risc, spuse ea, stropind praf de pușcă în cratiță.

Michael face un jaffle de homar Thermidor, ceea ce este un bun indiciu al cât de multă presiune începe să îi afecteze mental pe concurenți. Pentru a dovedi cât de serios este, suntem tratați cu o fotografie scurtă cu Michael privind atent la o quiche. Este un moment emoționant. Între timp, Christina izbucnește în râs isteric când își dă seama că felul ei de mâncare este o idee teribilă.

Pe balcon, Julie, personajul principal al serialului, urmărește. „Miroase bine, băieți”, spune ea. — Miroși bine, Julie! strigă Christina, nedumerită. Arbitrii încep să cânte o melodie despre Julie. Bucătarii ridică toți brichetele în aer și încep să se balanseze.

Este timpul să serviți jafflele. „Sunt mulțumită de jaffle”, spune Jenn, juxtapusă cu tristețe cu un prim-plan al jaffle-ului ei care demonstrează că nu ar trebui să fie. Melissei îi place, ceea ce este o dovadă în plus. După o lungă perioadă de degustare de jaffles, și de asemenea câteva degustări de lucruri care nu sunt sandvișuri pentru că nu conțin pâine – uitandu-te la tine Jenn și Christina – se anunță un câștigător și este Minoli, slavă Domnului. Aceasta înseamnă că favoriții sunt ferite de eliminare și fanii sunt cei care trebuie să se confrunte cu realitatea dură și rece a acestei lumi crude. Favoritele merg sus să se alăture lui Julie și râd de superioritatea lor inerentă.

În a doua rundă de eliminare, Faves trebuie să gătească „mâncarea care ți-a schimbat viața”. Este o provocare pentru candidații ale căror vieți nu au fost niciodată schimbate de un fel de mâncare, dar o provocare și mai mare pentru cei ale căror vieți au fost schimbate de toxiinfecțiile alimentare.

Când Steph se gândește la feluri de mâncare care îi schimbă viața, se gândește la Celebrations, așa că se îndreaptă către servo local pentru a cumpăra o cutie. Keyma gătește un fel de mâncare pe care o făcea bunica ei, după ce a consultat Marea Carte a Clișeelor ​​MasterChef, în timp ce Ali, gândindu-se la copilărie, pregătește o pakora autentică de pește din Glasgow. Între timp, mâinile lui Chris tremură atât de tare încât nu-și poate deschide sticla de sos și, sincer, nu-i arată bine.

Matt le explică lui Jock și Andy că pregătește un fel de mâncare din pește pe baza momentului când a mers la restaurant și a aflat că există pește. O parte din fel de mâncare este o „căpșună nam jim”, sau cel puțin așa sună: Matt este din Noua Zeelandă, așa că nu este niciodată ușor să știi exact ce spune. Jock și Andy sunt șocați. „Nume Jim? ” ei întreabă. — Nume Jim, spuse Matt. — Chiar faci un nam jim? întreabă Andy. „Da, fac un nam jim”, spune Matt. Aceasta continuă timp de câteva ore.

Între timp, Harry spune o poveste emoționantă despre când și-a schimbat numele în Harry, ceea ce i-a dat încrederea să ardă varză într-un loc public. Pinul ei de imunitate o deranjează. Își scoate tava din cuptor și se uită la ea, fără să știe cum a ajuns acolo. O pune înapoi în cuptor și speră să dispară de la sine.

Grăbiţi-vă. Chris devine din ce în ce mai frenetic. „Nu pot găti prea mult nimic”, spune el, dar își subestimează abilitățile pentru că și-a ars tăițeii, ceea ce nu este o subestimare. Mai gătește un lot de tăiței, în același ulei pe care l-a ars pe cel anterior, decizie care o face pe Melissa să se înfioreze. Dar dacă crede că are probleme, cel puțin nu este Harry, care este îngrijorat de lentilele lui de contact.

Harry poate să-și joace acul și să rămână în siguranță, dar simte că trebuie să se întrețină, să aibă convingerea că poate, într-adevăr, să fie trimisă acasă cu un ac de imunitate. Ea nu joacă la pin.

Primul care a servit este Matt, care a făcut un nam jim de căpșuni, care este un nam jim cu căpșuni în el, spre deosebire de un nam jim fără căpșuni sau un nam jim standard. Ce este un nam jim, literalmente habar n-am, dar sună interesant, nu-i așa?

Chris își servește tăițeii, sperând că judecătorii nu vor gusta din incompetența lui. Ei pot.

Steph servește prăjitură, felul de mâncare care i-a schimbat viața când avea 19 ani și a mâncat prăjitură. Andy este uimit de modul în care prăjitura poate fi tăiată cu un cuțit. Nu numai că tortul poate fi tăiat, dar are și gust de prăjitură. Lovit!

Montana servește ceva sau altceva, dar nu a fost deloc în acest episod, așa că nu contează. La fel si cu Daniel. Pakora scoțiană a lui Ali este bună, la fel și mielul și cartofii lui Keyma.

„Am încercat să intru în această competiție de patru ani din viața mea, așa că nu sunt pregătit să plec”, spune Max, și îi poți înțelege sentimentele, deși trebuie să recunoști că, dacă ar fi eliminat, prima dată, ar fi foarte amuzant. Iar comedia este cu siguranță acolo, pentru că plăcinta ei este prea puțin gătită. Este plăcinta cu care a cerut-o în căsătorie soției sale, așa că este și mai devastator că acum ea știe că nu este producătorul de tarte despre care credea că este.

Acum este timpul ca Harry să-i servească dovleac și linte. „Aproape că m-a adormit”, spune Jock, ceea ce este puțin nedrept, deoarece includerea lui Mogadon în sos a fost deliberată din partea lui Harry. Judecătorii sunt derutați de încrederea în sine a lui Harry.

Judecând după vreme, și marea întrebare este care ar fi mai amuzant: Harry se întoarce acasă cu un ac, Max se întoarce acasă pentru prima dată după ce a petrecut patru ani încercând să intre în spectacol sau Chris pierzând pentru că nu s-a putut deranja ii schimbi uleiul?

Judecătorii le vorbesc celor trei despre deficiențele lor, afirmând că toți și-au făcut de rușine familiile într-un mod foarte profund. Dar cel mai rușinos dintre toate este Chris și el este GORN.

„Chris, ne-a plăcut să te avem aici în bucătărie”, a spus Jock, făcând o treabă admirabilă de a-și aminti numele. „Îți mulțumesc că faci parte din familie – acum pleacă și nu te mai întoarce niciodată”.

Așa că Chris pășește trist în apus, în timp ce Harry trăiește să-și irosească fără minte acul într-o altă zi. Conectați-vă mâine, când prima cutie misterioasă a sezonului îi prezintă pe bucătari o crimă aparent de nerezolvat.

.

Add Comment