Brian Austin Green și iubita lui Sharna Burgess își întâmpină primul copil, un băiețel

Brian Austin Green și iubita lui Sharna Burgess și-au întâmpinat primul copil împreună.

Cuplul a apelat joi pe Instagram-urile respective pentru a anunța că băiețelul lor a sosit marți, 28 iunie.

„Zane Walker Green s-a născut pe 28/6 la ora 12:12”, a subtitrat Green, Burgess adăugând că „inima lui este acum pentru totdeauna în afara corpului meu”.

El a ajuns ! Brian Austin Green și iubita lui Sharna Burgess și-au întâmpinat primul copil împreună. Cuplul a vizitat Instagram-urile lor joi pentru a dezvălui că au primit un băiețel marți, 28 iunie.

Anunțul de naștere al cuplului includea o imagine alb-negru cu bebelușul Zane care îl plesnește pe degetul tatălui său cu mâna.

Părea să se odihnească într-un pătuț confortabil peste o pătură cu dungi.

Burgess, în vârstă de 37 de ani, urma să nască luni, 4 iulie, dar sosirea devreme a lui Zane le va permite să sărbătorească weekendul de 4 iulie împreună cu familia.

Și-a găzduit baby shower cu doar câteva săptămâni în urmă, pe care l-a documentat pe Instagram.

Deși acesta este primul copil al profesionistului Dancing With The Stars, Green cunoaște prea bine paternitatea.

Baby Zane:

Bebeluşul Zane: „Zane Walker Green s-a născut pe 28/6 la 12:12”, subtitrat Green, Burgess adăugând că „inima lui este acum pentru totdeauna în afara corpului meu”

El are deja trei copii, Noah, nouă ani, Bodhi, opt ani și Journey, cinci, cu fosta sa soție Megan Fox, precum și un fiu, Kassius, în vârstă de 20 de ani, cu fostul său co-star la Beverley Hill, 90210 Vanessa Marcil.

Dragostea lui Green și Burgess a început în octombrie 2020, la doar cinci luni după ce s-au despărțit de Megan în mai 2020. Starul Transformers a continuat de atunci cu logodnicul ei Machine Gun Kelly.

La un an de relație, Burgess și Green au făcut echipă pentru a juca în cel de-al 30-lea sezon al serialului ABC Dancing With The Stars.

Deși a fost eliminat la doar trei săptămâni de la competiție, Green a numit-o „o experiență grozavă” pentru cuplu.

Fii puternic: dragostea lui Green și Burgess a început în octombrie 2020, după ce a fost prezentată de un prieten comun;  cuplul fotografiat în 2021

Fii puternic: dragostea lui Green și Burgess a început în octombrie 2020, după ce a fost prezentată de un prieten comun; cuplul fotografiat în 2021

Memorabil: în anul următor, cuplul a făcut echipă pentru a apărea în cel de-al 30-lea sezon din Dancing With The Stars de la ABC.  Deși au fost eliminați la doar trei săptămâni de la competiție, Burgess și Green au numit-o a

Memorabil: în anul următor, cuplul a făcut echipă pentru a apărea în cel de-al 30-lea sezon din Dancing With The Stars de la ABC. În ciuda faptului că au fost eliminați la doar trei săptămâni de la competiție, Burgess și Green au numit-o „o experiență grozavă”

După mai puțin de doi ani de întâlnire, cuplul a anunțat în februarie 2022 că Burgess este însărcinată cu primul lor copil.

Cuplul a sărbătorit vestea bucurându-se de o „lună de bebeluș” împreună în Hawaii, unde Burgess și-a dezvăluit pentru prima dată umflătura.

Mai târziu, ea a dezvăluit că așteptau un fiu, care urma să nască pe sau în jurul datei de 4 iulie, pe pagina ei de Instagram.

„Și dintr-o dată lumea mea nu va mai fi niciodată la fel. Din ce în ce mai mare, tot mai larg și mai adânc. Baby Boy încă abundent și necondiționat 4 iulie (ish) 2022″, a scris ea.

În așteptare: După mai puțin de doi ani de întâlnire, cuplul a anunțat în februarie 2022 că Burgess este însărcinată cu primul lor copil

În așteptare: După mai puțin de doi ani de întâlnire, cuplul a anunțat în februarie 2022 că Burgess este însărcinată cu primul lor copil

Etichetând Green, Burgess a țâșnit: „Îmi iubesc familia, îmi place că cresc și te iubesc. Cum am fost atât de norocoși.

Postarea a inclus o fotografie alb-negru în care Burgess și Green își pun fiecare câte o mână pe bubița lui, precum și trei mâini mici care păreau să aparțină fiilor pe care Green îi împărtășește cu fosta sa Megan.

Us Weekly a raportat la acea vreme că Megan a fost „surprinsă să afle” că partenerul ei înstrăinat așteaptă un alt copil, deoarece gândul la cuplul fericit care încearcă să aibă un copil „nici măcar nu i-a trecut prin minte”.

Paternitatea: Deși acesta este primul copil al profesionistului Dancing With The Stars, Green cunoaște prea bine paternitatea.  El are deja trei copii, Noah, nouă ani, Bodhi, opt ani și Journey, cinci, cu fosta sa soție Megan Fox, precum și un fiu, Kassius, în vârstă de 20 de ani, cu fostul său co-star la Beverley Hill, 90210 Vanessa Marcil.

Paternitatea: Deși acesta este primul copil al profesionistului Dancing With The Stars, Green cunoaște prea bine paternitatea. El are deja trei copii, Noah, nouă ani, Bodhi, opt ani și Journey, cinci, cu fosta sa soție Megan Fox, precum și un fiu, Kassius, în vârstă de 20 de ani, cu fostul său co-star la Beverley Hill, 90210 Vanessa Marcil.

Surprins: Us Weekly a raportat la acea vreme că Megan era

Surprins: Us Weekly a raportat la acea vreme că Megan a fost „surprinsă să afle” că partenerul ei înstrăinat așteaptă un alt copil, deoarece ideea că fericitul cuplu a încercat să aibă un copil „nici măcar nu a deranjat-o mi-a trecut prin minte”; Megan și Brian fotografiați în 2019

Burgess a vorbit recent despre starea relației sale cu fosta soție a lui Green în timpul unei apariții pe podcastul lui Nick Viall, The Viall Files.

Ea a dezvăluit că de fapt a contactat Megan la cinci luni de la relația lor pentru a clarifica lucrurile.

„Aș dori să vă adresez și să spun: „Hei, sunt cu copiii tăi tot timpul, dacă vrei să știi ceva despre mine sau vrei o cafea, anunțați-mă. Există modalități în care vă pot ajuta să fiți o parte din asta, anunță-mă”, și-a amintit Burgess.

Se pare că schimbul de text a mers bine, deoarece Sharna a explicat că Megan, în vârstă de 36 de ani, „a apreciat cu adevărat” gestul și chiar i-a mulțumit pentru că a contactat-o.

Curățați aerul: Burgess a vorbit recent despre starea relației sale cu fosta soție a lui Green în timpul unei apariții la podcastul The Viall Files al lui Nick Viall.  Ea a dezvăluit că de fapt a contactat Megan la cinci luni de la relația lor pentru a clarifica lucrurile.

Curățați aerul: Burgess a vorbit recent despre starea relației sale cu fosta soție a lui Green în timpul unei apariții la podcastul The Viall Files al lui Nick Viall. Ea a dezvăluit că de fapt a contactat Megan la cinci luni de la relația lor pentru a clarifica lucrurile.

La începutul acestei luni, Burgess a țâșnit despre „dragostea necondiționată” a iubitului ei, Green, în timp ce reflecta asupra ultimilor ei tumultuosi cinci ani într-o postare în onoarea a 37 de ani de naștere.

De asemenea, blonda a mai dezvăluit că viața „tot tot se îmbunătățește” și că este recunoscătoare pentru experiențele „bune, rele și urâte” care au adus-o acolo unde este astăzi.

“Treizeci și șapte. Și pur și simplu tot se îmbunătățește”, începu ea.

„M-am gândit la ultimii mei cinci ani de azi. De la un fundal emoțional la începutul călătoriei mele de a mă vedea și de a mă cunoaște, de a mă iubi și de a ști ce vreau și am nevoie”, a adăugat ea.

„Ne vedem astăzi… având tot ce am visat vreodată și mai mult.”

Recunoscătoare: La începutul acestei luni, Burgess a țâșnit despre „dragostea necondiționată” a iubitului ei, Green, în timp ce reflecta asupra ultimilor ei tumultuosi cinci ani într-o postare care îi onorează cea de-a 37-a naștere.  Blonda a dezvăluit și acea viață

Recunoscătoare: La începutul acestei luni, Burgess a țâșnit despre „dragostea necondiționată” a iubitului ei, Green, în timp ce reflecta asupra ultimilor ei tumultuosi cinci ani într-o postare în onoarea a 37 de ani de naștere. Blonda a mai dezvăluit că viața „doar că se îmbunătățește în continuare” și că este recunoscătoare pentru experiențele „bune, rele și urâte” care au condus-o acolo unde este astăzi.

Ea a continuat explicând că „are încredere în momentul divin din viață” și acum consideră „orice durere de inimă ca pe o binecuvântare”.

„Viața, această viață pe care o trăiesc, cu cine este și viața care crește în mine a fost mereu acolo așteptându-mă, așteptând să fiu pregătită”, a spus ea.

„Aveți încredere în timpul divin al vieții. Totul merge conform planului. Fiecare alegere, fiecare cădere și fiecare triumf.

„Fiecare durere de inimă și fiecare binecuvântare. Nu mi-aș schimba cei 37 de ani pe această planetă.

„Binele, răul și urâtul toate mă conduc aici, la adevărata bucurie fără rezerve și la iubire necondiționată.

„Am tot ce îmi trebuie și, totuși, știu că urmează multe altele.”

Ai încredere în univers: ea a continuat să explice că ea

Având încredere în univers: Ea a continuat explicând că „are încredere în momentul divin al vieții” și acum consideră „orice durere de inimă ca pe o binecuvântare”. „Viața, această viață pe care o trăiesc, cu cine este ea și viața care crește în mine a fost mereu acolo așteptându-mă, așteptând să fiu pregătită pentru asta”, a spus ea.

.

Add Comment