Bătălia juridică a lui Johnny Depp cu Amber Heard ar putea fi încă una lungă, cu un apel „aproape inevitabil”

Johnny Depp a fost într-un pub din nord-estul Angliei înainte de a câștiga dosarul de calomnie împotriva fostei sale soții Amber Heard.

Bărbatul de 58 de ani a fost fotografiat cu muzicienii Jeff Beck și Sam Fender într-un pub din Newcastle.

Domnul Depp a zâmbit pentru fotografii cu clienții și personalul și a fost filmat lovind un membru al publicului în timp ce era ghidat de la locație, strângând mâna unui bărbat care a strigat „te iubim Johnny… te iubesc frate” când pleca. a ei.

Amber Heard a fost în instanță din Virginia pentru decizie. Ea spune că este supusă în mod regulat abuzurilor și amenințărilor cu moartea ca urmare a proceselor.

Între audierile TV și reacțiile de pe rețelele sociale, sunt multe în joc, iar un expert juridic a spus că „este aproape inevitabil” că disputa mai are ceva de parcurs înainte să se termine totul.

Deci, cât a câștigat Johnny Depp?

În situația în care stau lucrurile, juriul a concluzionat că domnul Depp ar trebui să primească 10 milioane USD (14,4 milioane USD) în daune compensatorii și 5 milioane de dolari daune punitive.

Dar judecătorul a spus că legea statului plafonează daunele punitive la 350.000 de dolari, ceea ce înseamnă că domnului Depp i s-au acordat 10,35 milioane de dolari.

Dar nu este o victorie completă pentru domnul Depp. Doamnei Heard a primit 2 milioane de dolari pentru cererea reconvențională.

„Și pentru afirmațiile sale de calomnie, care sunt de fapt despre avocatul lui Johnny Depp și acțiunile pe care le-a întreprins în numele lui, [Ms Heard] a primit 2 milioane de dolari”, a declarat avocatul american Brent Ward.

Juriul i-a acordat lui Johnny Depp peste 10 milioane de dolari în procesul său pentru defăimare împotriva lui Amber Heard.(PA: Evelyn Hockstein)

Ce sunt daunele punitive?

Daunele punitive sunt destinate a pedepsi un acuzat pentru acțiunile lor.

Juriul a constatat că doamna Heard nu numai că a făcut declarații false și defăimătoare, ci că ea făcut cu „reață adevărată”.

Cât valorează Amber Heard? Își poate permite pierderea?

În termeni strict financiari, este greu de știut cât valorează doamna Heard.

Actrița a apărut în zeci de filme, inclusiv în blockbus-uri cu buget mare pentru care se spune că a câștigat milioane.

Dar averea lui este neclară, multe cifre circulând online în mare parte bazate pe speculații.

Se încarcă

Ar putea Amber Heard să facă apel la decizia?

Este foarte probabil, potrivit avocatului englez Mark Stephens, care a spus că s-ar putea să fi existat erori legale în caz.

„Cred că este aproape inevitabil ca Amber Heard să fie nevoită să facă apel la acest verdict”, a declarat domnul Stephens pentru ABC.

Loc de munca , la curent

.

Add Comment